Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Fenomenálny Brazílčan Ronaldo potvrdil návrat na trávniky

Bývalá brazílska hviezda Ronaldo potvrdil návrat na futbalové trávniky. Tridsaťosemročný majster sveta z rokov 1994 a 2002 by sa mal predstaviť v drese tímu Fort Lauderdale Strikers zo zámorskej druholigovej súťaže NASL.

24.02.2015 18:55
Nadal, Ronaldo Foto: ,
Ronaldo Luís Nazário de Lima (vľavo).
debata

Trojnásobný najlepší hráč sveta podľa FIFA je v spomenutom klube väčšinovým vlastníkom, zo súťaže sa nikam nepostupuje ani nezostupuje. „Stane sa to. Už som to povedal. Ale bude to trochu neskôr, v play-off,“ povedal Ronaldo pre brazílsky denník Lance!.

Ronaldo Luís Nazário de Lima, ktorý ukončil aktívnu činnosť vo februári 2011, už momentálne zarezáva v tréningu, aby sa pred vyraďovacou časťou dostal do potrebnej formy. Druhý najlepší strelec histórie majstrovstiev sveta má údajne miernu nadváhu. „Nie je ľahké dostať sa do kondície, ale ja sa o to pokúsim,“ povedal Ronaldo ešte v januári.

Fort Lauderdale Strikers bol vlani vo finále, kde nestačil na San Antonio. V priemere navštevuje jeho domáce zápasy na 55-ročnom Lockhart Stadium 3092 divákov. Ronaldo je aj spolumajiteľom marketingovej spoločnosti 9ine Sports and Entertainment, ktorá zastupuje jeho slávneho krajana Neymara.

Ronaldo počas aktívnej činnosti hral za FC Barcelona, Inter Miláno, Real Madrid, AC Miláno a Corinthians, v drese národného tímu strelil 62 gólov v 98 vystúpeniach.

debata chyba
Viac na túto tému: #Ronaldo Luis Nazario de Lima