Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lampard prišiel Chelsea vziať titul, diváci ho vytlieskali. Pozrite si video

Sobotňajší súboj prvých dvoch mužstiev tabuľky anglickej futbalovej Premier League medzi FC Chelsea a Manchestrom City priniesol remízu 1:1.

01.02.2015 12:02
Frank Lampard Foto: ,
Frank Lampard tlieska fanúšikom Chelsea.
debata

Na gól domáceho útočníka Loica Rémyho zo 41. min dokázal o štyri minúty neskôr odpovedať hosťujúci David Silva, čo znamená, že medzi oboma súpermi zostal naďalej päťbodový rozdiel v tabuľkovom poradí.

Predovšetkým hráči úradujúceho majstra z Manchestru mohli byť po stretnutí nespokojní, že z duelu nedokázali bodovo vyťažiť viac. „Citizens“ mali počas duelu viac z hry. Líder FC Chelsea dokázal za celý priebeh stretnutia vyprodukovať iba tri strely, v druhom polčase dokonca ani jednu.

„Platí to, čo som povedal už pred zápasom. Bol dôležitý, ale nie rozhodujúci. Stále strácame päť bodov, ale do konca súťaže je ešte dlhá cesta. Nepoviem, že Chelsea hrala na remízu. Skôr by som povedal, že moji hráči hrali na víťazstvo,“ vyhlásil po stretnutí čilský tréner Manchestru City Manuel Pellegrini. Svojský kouč domácich José Mourinho po skončení duelu odmietol predstúpiť pred novinárov a televízne kamery.

Návrat na starú známu pôdu zažil stredopoliar City Frank Lampard, ktorý v rokoch 2001 – 2014 hájil farby Chelsea. Lampard nastúpil v 77. min namiesto Fernanda a na konci zápasu si vyslúžil ovácie publika. Mimochodom, v prvom vzájomnom dueli v tejto sezóne sa na jeseň zrodila taktiež remíza 1:1, proti svojmu bývalému zamestnávateľovi vtedy skóroval práve 36-ročný Lampard. „Fanúšikovia Chelsea ukázali na konci svoju triedu. Užil som si to,“ povedal po stretnutí „stratený syn“ londýnskeho mužstva.

debata chyba
Viac na túto tému: #manchester city #Frank Lampard #Chelsea FC