Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Slovák má v Liberci nôž na krku. Zachránia ho štyri body z dvoch zápasov

Futbalisti českého prvoligového klubu Slovan Liberec, ktorých z pozície hlavného trénera vedie Samuel Slovák, dostali od vedenia za úlohu v zostávajúcich dvoch jesenných zápasoch Synot ligy získať minimálne štyri body.

20.11.2014 12:02
Samuel Slovák Foto: ,
Samuel Slovák.
debata

Ak sa im to v stretnutiach doma s Jihlavou a na pôde 1. FK Příbram nepodarí splniť, zaplatia vysokú pokutu. Rozhodnutie predstavenstva klubu oznámil v stredu športový riaditeľ klubu Jan Nezmar.

„Naša situácia nie je dobrá a my z nej musíme vyvodiť osobné dôsledky. Chcem tým povedať, že ak nezískame zmienené štyri body, tak by mala na stole ležať nielen otázka zloženia realizačného tímu a výkonnosti niektorých hráčov, ale aj moja rezignácia. To je však môj osobný názor, nie rozhodnutie predstavenstva, ktoré schválilo vyššie pokuty,“ cituje klubový web Nezmarove slová.

Ambiciózny Liberec je v tabuľke najvyššej českej súťaže až na 14. mieste so 14-bodovým ziskom. Mužstvo spod Ještědu má bilanciu 2 víťazstvá – 8 remíz – 4 prehry pri skóre 17:15. Hráčmi Slovana sú aj Slováci Michal Obročník, Tomáš Ďubek, Michal Hamuľak, Lukáš Hroššo a Ľuboš Kolár.

debata chyba
Viac na túto tému: #Samuel Slovák #Slovan Liberec #Synot liga