Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Mentálne zlyhal, kritizuje Škrtela jeho bývalý spoluhráč a legenda Liverpoolu

Jamie Carragher vyslovil vážne pochybnosti o psychickej odolnosti dvojice stopérov futbalového FC Liverpool Martin Škrtel, Mamadoua Sakha.

06.05.2014 10:10
Martin Škrtel Foto:
Martin Škrtel.
debata (8)

Kritika sa na hlavy jeho nasledovníkov v dresoch The Reds zosypala po nezvládnutom závere pondelkového zápasu na ihrisku Crystal Palace. Zverenci Brendana Rodgersa viedli štvrť hodinu pred koncom 3:0, ale od 79. do 88. minúty dostali tri góly a pravdepodobne definitívne stratili šancu získať po 24 rokoch anglický titul.

Bývalý obranca LFC aj anglickej reprezentácie a niekdajší Škrtelov spoluhráč viní z desiatich minút skazy práve slovensko-francúzske duo. „Keď sa na nich pozriem, vidím mentálnu slabosť. Úlohou stopérov na ihriskách súperov je odkopávať loptu a keď sa tím stiahne do obrany, musia vytláčať hru. Sakho a Škrtel odohrali spolu 17 zápasov a iba raz udržali čisté konto. S jedinou výnimkou vždy dostali gól,“ pripomenul Carragher pre Sky Sports News.

Divoký záver v Selhurst Parku spôsobil, že Liverpool bral namiesto troch bodov len jeden a prenechal majstrovské tromfy v rukách hlavnému rivalovi Manchestru City. Slovenský obranca v službách Liverpoolu Martin Škrtel odohral celý zápas a v 63. min videl žltú kartu.

8 debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #FC Liverpool #Jamie Carragher