Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Útok na titul? Ešte je priskoro, vraví tréner Liverpoolu Rodgers

Tréner anglického futbalového klubu FC Liverpool Brendan Rodgers odmietol označiť svoj tím ako potenciálneho šampióna Premier League.

10.11.2013 14:49
Brendan Rodgers Foto: ,
Brendan Rodgers.
debata

Urobil tak napriek hladkému víťazstvu svojho mužstva 4:0 nad Fulhamom v rámci 11. kola najvyššej anglickej futbalovej súťaže. Sedem víťazstiev z úvodných 11 zápasov tejto sezóny naznačuje, že zisk titulu či minimálne umiestnenie v prvej štvorke, zabezpečujúcej účasť v Lige majstrov, by mohlo byť pre The Reds reálnym cieľom. Momentálne je Liverpool v neúplnej tabuľke po 11. kole druhý za Arsenalom.

Zostrih zápasu Liverpool - Fulham

Rodgers zostáva opatrný a odmieta hodnotiť šance FC Liverpool na prvý ligový titul za posledných 24 rokov, navzdory pokračujúcej fantastickej forme Luisa Suáreza. „Luis strelil výborné góly, ale on aj Daniel Sturridge mohli ešte jeden či dva pridať. Ukázali sme hlad po góle, vyslali sme okolo 30 strieľ na bránku. Ideme zápas od zápasu. Ukazujeme, že dokážeme získavať body. Keď som do klubu prišiel, pred zápasmi panovala nervozita. Teraz je naša mentalita dobrá, na ihrisku sme neúnavní,“ povedal Rodgers.

Proti Fulhamu Suárez vsietil dva góly, jeden pridal Martin Škrtel a vlastný gól si strelil Fernando Amorebieta. Kapitán FC Liverpool Steven Gerrard sa podieľal na všetkých štyroch zásahoch. „Jeho prihrávky sú fantastické, doteraz sme ale neboli schopní zužitkovať ich. Od svojich zverencov som chcel viac agresivity v súbojoch o loptu, pretože Gerrard vždy pošle prihrávku tam, kde ju zakončujúci hráči chcú,“ dodal na margo svojho kapitána Brendan Rodgers.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #Premier League #FC Liverpool #Brendan Rodgers