Mucha zostane v Afrike

Michal Zeman | 30.06.2010 11:53
Ján Mucha Foto:
Ján Mucha.
Brankár Ján Mucha sa nevráti s ostatnými hráčmi na Slovensko. "Chcem si ešte užiť Afriky, zostanem tu s rodinou na pár dní na dovolenke," vysvetlil.

Prenajme si auto a chce navštíviť viaceré miesta. „Chcem sa ísť pozrieť na safari, Viktorine vodopády a do Botswany. Mám tu kamarátov, postarajú sa o mňa,“ prezradil slovenský brankár, ktorý po letnej dovolenke nastupuje v novom pôsobisku – FC Everton.

Po zápase s Holandskom prevládali u neho pozitívne dojmy. „Bol to krásny zápas, pre mňa pekný zážitok zahrať si v osemfinále majstrovstiev sveta,“ zdôraznil.

Aj podľa neho bol najnebezpečnejším hráčom súpera Robben. „Je to fantastický hráč, jeden z najlepších na svete. Tréner nás upozorňoval, ako to robí, trénovali sme to, ale aj tak to nepomohlo. Traja boli pri ňom, dvaja robili šmýkačku, a predsa vystrelil a dal gól. Aj my sme mali šance, nedali sme. Ale nehrali sme proti San Marínu ale Holandsku. V takom zápase si viac ako dve-tri šance neutvoríte, treba ich využiť,“ uzavrel Mucha pred odchodom na africkú dovolenku.