Slzy i žarty od hráčov Artmedie. Čišovskému venovali dojímavé video

Pravda | 30.06.2020 08:49
FUTBAL-LM:  Juventus - Artmedia Petržalka Foto:
Vincenzo Iaquinta z Juventusu a Marián Čišovský počas zápasu LM Juventus Turín - Artmedia Petržalka v auguste 2008.
Nedeľňajšie slnečné ráno zalial na slovenských i českých futbalových trávnikoch smútok. Veľký bojovník Marián Čišovský v noci zo soboty na nedeľu podľahol vážnej chorobe vo veku 40 rokov.

Pamiatku niekdajšieho slovenského reprezentanta a bývalého hráča Artmedie Petržalka či rumunského Temešváru si uctili doma i za riekou Moravou.

Marián Čišovský (1979 - 2020) Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Marián Čišovský v súboji so Švédom Olom...

Futbalisti Plzne nastúpili nielen s čiernymi páskami na rukávoch, ale aj v špeciálnych dresoch. Každý z hráčov mal na nich namiesto svojho meno napísané Čišovský.

Na zápase proti Sparte, ktorý domáci v Doosan Aréne zvládli 2:1, nechýbala ani Čišovského manželka Martina. Spoločnosť na tribúne jej robili asistenti trénera Plzne Adriána Guľu a Čišovského bývalí spoluhráči z Viktorie Marek Bakoš a Matúš Kozáčik.

Krátko po ďalšom ligovom triumfe si Plzeň uctila Čišovského aj dojemným videom. Nechýbajú ani slová 15-násobného slovenského reprezentanta po postupe Plzne do skupinovej fázy Ligy majstrov či zábery, na ktorých priaznivci Viktorie zapaľujú sviečky na jeho pamiatku na pietnom mieste.

„Chlapci z Artmedie sa mi smiali, ale vyzerá to tak, že si skupinovú fázu Ligy majstrov zahrám aj ja,“ vravel šťastný Čišovský.

© AUTORSKÉ PRÁVA VYHRADENÉ