Internú tipovačku vyhral Bakoš. Nepotrebuje to, smeje sa Grendel

TASR | 31.08.2018 15:04
FUTBAL: Trnava - Foto: ,
Kapitán Spartaka Boris Godál a jeho spoluhráči z Trnavy sa tešia z postupu do skupinovej fázy Európskej ligy.
Veľká spokojnosť zavládla v tábore Trnavy po žrebe skupinovej fázy Európskej ligy 2018/2019.

Hráči majú pred bruselským Anderlechtom, Fenerbahce Istanbul, či záhrebským Dynamom rešpekt, so zložením skupiny sú však spokojní. Dvojnásobnú radosť mal útočník Marek Bakoš, ktorému vyšlo prianie stretnúť sa s tímom Martina Škrtela, stal sa zároveň aj víťazom internej tipovačky.

Trnavská D-skupina je náročná, ale v hre boli aj horšie varianty.

„Veľmi si nenavyberáme. Mohlo to byť horšie aj lepšie, toto je taký zlatý stred. Môžeme sa tešiť na Martina Škrtela a atmosféru v Istanbule,“ povedal Erik Grendel, ktorý spolu so svojimi spoluhráčmi opäť pocestuje do bývalej Juhoslávie.

Trnava vybojovala skupinovú fázu Európskej ligy Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Postupová radosť Trnavčanov.

Trnava sa v 1. predkole Ligy majstrov stretla s Mostarom z Bosny a Hercegoviny, v treťom potom so srbskou Crvenou Zvezdou Belehrad a v play off EL si vyskúšala slovinskú konfrontáciu s Olimpijou Ľubľana.

„Balkánska škola nám zrejme sedí. Ich hráči sú hraví, my môžeme hrať svoj štýl. Uvidíme, ako to dopadne teraz.“

Atmosféra žrebu Európskej ligy UEFA pre hráčov Spartaka Trnava.

Rovnako ako Grendel sa na súboje s Fenerbahce Istanbul teší aj útočník Marek Bakoš:

„Skupina je pre nás výborná. Máme v nej Slováka, ktorý fandí Trnave, bude sa tešiť do Trnavy a ja sa teším na súboje s ním. Verím, že si vychutnáme atmosféru v Istanbule. Anderlecht je skúsený tím a tímy z bývalej Juhoslávie nám prischli. Takže uvidíme. Každý súper je hrateľný, ale tímy sú skúsené, majú v EL niečo odohrané. No chceme trnavským fanúšikom pripraviť pekné a zaujímavé zápasy a chceme uhrať nejaké body.“

Hráči Spartaka sledovali žreb spoločne v priestoroch reštaurácie v City Aréne, ešte predtým si však všetci natipovali zloženie skupiny. Vklad bol 10 eur a víťaz zinkasoval slušný balík. V tejto súťaži osvedčil skúsenosti práve Bakoš.

„Ten, čo to najmenej potrebuje, ten to vyhral,“ krútil hlavou Grendel, na čo skúsený útočník zareagoval: „Ja som si prial Škrteľa, ostatné je bonus. Pár tipovačiek som už zažil. Erik by ich mal absolvovať viac, potom bude mať aj on viac skúseností a niečo sa naučí.“