Náš tip! Ronaldo pocestuje domov. So Švajčiarmi a Severnými Írmi

Pravda.sk | 25.06.2016 15:13
Cristiano Ronaldo Foto: ,
Frustrovaný Cristiano Ronaldo.
Športoví redaktori denníka Pravda tipujú zápasy štrnásteho hracieho dňa na európskom futbalovom šampionáte vo Francúzsku.

Viete, aké je najznámejšie, ale zároveň najtrápnejšie futbalové klišé? „Pred zápasom sú šance vždy 50:50“. Nie je to pravda! Každý duel má svojho favorita. A ak vo vzduchu visí prekvapenie, futbalový nos ho zacíti. Pridajte sa k nám a tipujte výsledky zápasov na európskom šampionáte vo Francúzsku…

Adam Zelinka, redaktor denníka Pravda

Švajčiarsko – Poľsko: Zrejme najťažšie predvídateľný zápas dňa. Miernym favoritom sú však predsa len Poliaci, ktorí v základnej skupine trápili aj silných Nemcov. Švajčiari zas Francúzov. O prvom štvrťfinalistovi Eura rozhodne v taktickej bitke jediná presná strela. Postarajú sa o ňu Poliaci.
Tip na výsledok: 0:1

Chorvátsko – Portugalsko: Ronaldo sa už prebudil, no len na jeden zápas. Úspešnejší budú jeho kluboví spoluhráči – Modrič s Kovačičom. Chorváti hrajú na šampionáte výborne, nič na tom nezmení ani vyraďovacia fáza. Uspejú vďaka obrovskej prevahe v strede poľa.
Tip na výsledok: 3:1

Wales – Severné Írsko: Tvrdá ostrovná bitka o historický úspech. Bojovnosť, odhodlanie, túžba nechýba ani jednému. O niečo viac futbalovej kvality však ponúka Wales. A vďaka nej si zaistí postup do štvrťfinále. Hoci po dramatickom priebehu.
Tip na výsledok: 1:0 pp

Adam Zelinka