Narodeninový sex môže mať cenu troch rokov väzenia

Miroslav Čaplovič | 22.07.2010 11:28
Karim Benzema Foto:
Karim Benzema.
Erotické radovánky vstúpili pre dvoch francúzskych futbalistov do nechceného predĺženia. Francka Ribéryho a Karima Benzemu vyšetruje polícia, ktorá chce zistiť, či vedeli, že si zaplatili neplnoletú prostitútku. Ak rozkoš za peniaze dospeje až pred súd, v prípade dokázania viny hrozí každému uväznenie na tri roky a pokuta 45-tisíc eur.

O ich škandál sa postarala výrečná prostitútka Zahia Deharová. V časopise Paris Match prezradila, že bola s nimi v posteli. Vyštebotala to po tom, ako polícia spravila záťah v jednom parížskom nočnom klube, ktorý bol podozrivý, že klientom sprostredkúva neplnoleté krásky. Rodáčka z Alžírska poznamenala, že pravda by aj tak vyšla najavo, lebo majiteľom podniku odpočúvali telefonáty a určite zachytili mená Ribéryho a Benzemu.

Aféra vypukla ešte na jar, teraz si futbalistov predvolali na výsluch. „Po sedem hodín trvajúcom vypočúvaní ich prepustili na slobodu,“ napísal denník Le Figaro. Medzi hráčmi je rozdiel v tom, že zatiaľ čo Ribéry priznal sex s Deharovou, tak Benzema to popiera.

Ribéryho advokátka verí, že jej klient vyviazne bez trestu. „Neexistuje jediný hmotný dôkaz. To dievča tvrdilo mužom, že je dospelé. Jej obliekanie, mejkap, správanie…,“ citoval denník Libération Sophiu Bottaiovú, ktorá poukazuje na to, že nikomu by nenapadlo, že nie je plnoletá.

Benzemov právnik Sylvian Cormier tvrdí, že hráč Realu Madrid si na Deharovú spomína, ale o intímnosti sa nedá hovoriť. „Nemal s ňou sexuálny vzťah. Nebolo tam nič iné, ako môžete vidieť na verejnosti,“ zdôraznil pre Libération.

Deharová tvrdí, že s Benzemom bola v posteli v roku 2008 a s hráčom Bayernu Mníchov o rok neskôr, čo potvrdil aj Ribéry. Prvému z nich to môže viac podkúriť, keďže vtedy musela vyzerať mladšie. Pre druhého futbalistu je fackou už to, že ako otec dvoch detí podviedol svoju manželku.

Ribéry sa rozhodol pre neveru, keď mal narodeniny. Oslavu dvadsiatich šiestich rokov si spríjemnil spoločnou nocou s Deharovou, pričom platil za sex aj za letenku. Vybrala sa za ním z Paríža do Mníchova, kde patrí medzi opory tamojšieho klubu FC Bayern. „Objednal izbu v luxusnom hoteli. Som chutný darček k narodeninám, však?,“ povedala Deharová pre týždenník Paris Match. Dôležité bude, či Ribéry objednal letenku Deharovej, lebo ona si ju nerezervovala. Ide o to, že človek, ktorý to spravil, musel aerolínkam udať jej vek.

Táto prsnatá blondína berie za celú noc dve tisíc eur a ak sa zákazník chce zabaviť kratšie, dostane od neho 500 eur. O Ribérym prezradila, že k nemu pristupovala ako ku každému, kto jej zaplatí. Nezaujíma ju, či ide o futbalovú hviezdu. „Poskytla som mu to, čo chcel. Nebol zvlášť galantný, ani vychovaný, ani sympatický. Prišla som si urobiť svoju prácu,“ poznamenala pre zmienený časopis.