Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Žemľa v tvare Mbappého hlavy. Hviezda PSG žaluje známeho youtubera. Si trápny, reagoval Francúz

Mohamed Henni je jeden z najpopulárnejších influencerov vo Francúzsku, ktorého sociálne siete (Youtube, TikTok a Instagram) sleduje vyše šesť miliónov ľudí. Aktuálne sa však dostal do problémov, keď ho zažalovala hviezda PSG Kyllian Mbappé. Dôvod je vcelku bizarný.

13.03.2024 14:56
846916626 Foto:
Kylian Mbappé v lete opustí Paríž.
debata

Henni je majiteľom predajne s rýchlym občerstvením a medzi jeho špecialitami je aj kebab. V reklame naň uvádza, že žemľa je v tvare hlavy Mbappého.

„Pán Henni používa meno Kylian Mbappé pre komerčné a marketingové účely. Robí tak bez získania jeho výslovného súhlasu,“ píše sa v liste, ktorý Hennimu adresoval advokát slávneho futbalistu.

Ten zareagoval na sociálnych sieťach. „Som zdesený, Mbappé ma dáva na súd. Nikdy by som si nepomyslel, že hráč takejto úrovne bude na mňa plytvať časom a energiou. Nikomu tým neubližujem, je to len pre zábavné účely. Nehanbíš sa za to? Dávať ma na súd pre tak bezvýznamnú vec?“ pýta sa Henni svojich fanúšikov.

VIDEO: Takto reaguje Henni na žalobu Mbappého

Navyše dodal, že jeho menu obsahuje aj mená iných futbalistov a nikdy nemal problém, aby ho niekto z nich zažaloval.

„Mám tu napríklad Dimitriho Payeta, ktorému to absolútne nevadilo. Je to hráč, ktorý má svoje hodnoty. Na druhej strane Mbappé stratil hlavu. Si trápny,“ uzatvára Henni.

Zaujímavosti o Kylianovi Mbappém Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Zdá sa, že je hotovo. Jeden z najočakávanejších...
debata chyba
Viac na túto tému: #Kyllian Mbappé