Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Weiss dal Calzonovi košom. Vyhlásil, že mi nemá čo povedať, šokoval tréner reprezentácie

S veľkou pravdepodobnosťou to bude Weissov koniec v reprezentácii, nakoľko Calzona nepriamo naznačil, že kapitána Slovana osloviť neplánuje.

„Máme sa baviť o tých, ktorí sú nominovaní,“ doplnil Calzona.

Weiss už v októbri 2018 ukončil reprezentačnú kariéru po prehre 1:2 s Českom v Lige národov. Dôvodom bol podľa neho nedostatočný rešpekt zo strany trénera Pavla Hapala.

"Mal som od neho indície byť jednou z opôr reprezentácie spolu s Hamšíkom a Škrtelom. To bola pre mňa jedna z najväčších motivácií pokračovať.

Osobne si myslím, že v reprezentácii som nepovedal posledné slovo, no pod trénerom Hapalom hrať nebudem, keďže z jeho strany nepociťujem žiadnu dôveru a rešpekt voči mne," povedal Weiss.

„Samozrejme mi je ľúto, že momentálne nebudem v reprezentácii najmä kvôli atmosfére a vzťahom medzi hráčmi. Vždy som sa na zrazy tešil a určite mi bude chýbať. Je to rozhodnutie, ktoré neľutujem,“ uviedol Weiss pre sport24.sk.

Pravda požiadala Slovan Bratislava o reakciu na vyjadrenia reprezentačného trénera na adresu Weissa ml. Stanovisko klubu zverejníme, keď bude k dispozícii.

Následne sa niekdajší hráč Rangers, Espanyolu, Pescary či Olympiakosu vrátil do národného tímu v roku 2021, kedy mužstvo už viedol Štefan Tarkovič.

Calzona okrem iného doplnil, že v nominácii nie sú viacerí zranení hráči – Haraslín, Bénes či Almási.

„Proti Islandu to bude zápas roka 2023. Nerád hovorím tieto veci, ale je to fakt,“ uzavrel Calzona.

Top jedenástka histórie slovenskej ligy Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
Brankár: Ladislav Molnár (na snímke z roku 1994...

© Autorské práva vyhradené

44 debata chyba
Viac na túto tému: #Marek Hamšík #Vladimír Weiss ml. #Francesco Calzona #slovenská futbalová reprezentáca