Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Krása, ospevovali Bosniaci Tehelné pole. Pozastavili sa aj pri „biednej forme“ Slovákov

Na rozdiel od Slovák vstúpili futbalisti Bosny a Hercegoviny do kvalifikácie ME 2024 veľkolepo - víťazstvom 3:0 nad Islandom.

26.03.2023 10:41
SR šport futbal FL 21. kolo Slovan Trnava BAX Foto: ,
Tehelné pole.
debata (8)

„Bosniaci prídu po víťazstve nad Islandom nabudení a sebavedomí. Majú veľmi silnú mentalitu, ale my sa pozeráme na nás a nie na súpera. Základ je, že sa musíme zlepšiť,“ zdôraznil tréner slovenských reprezentantov Francesco Calzona.

Stredopoliar Stanislav Lobotka upozornil v sobotu na fyzický štýl hry súpera:

„Dnes sme si ich pozreli na videu. Vo štvrtok vyhrali 3:0 nad neľahkým súperom. Nerobili žiadnu výstavbu, hrali to skôr na sklepnuté lopty na útočníkov. Sú bojovní, idú do súbojov naplno, majú to v náture. Bude to fyzicky veľmi nepríjemný súper.“

Slovensko,Bosna Čítajte aj Zápas Slovensko - Bosna a Hercegovina sme sledovali ONLINE

Štart najväčšej hviezdy Edina Džeka je otázny, no dobrou správou pre nabudeného balkánskeho súpera je, že v sobotu v Bratislave trénoval.

„Džeko je veľmi dobre stavaný útočník, nepríjemný v súbojoch. Ak bude hrať, určite nebude ľahké ho brániť. Krunič je zasa behavý, má dobré nábehy za obranu. Cíti loptu a nebojí sa hrať. No nielen na nich si budeme musieť dať pozor,“ pokračoval Lobotka pred zápasom.

Amra Džeková Čítajte aj Pre lásku obetovala kariéru v USA. Táto modelka sa stará o pohodu najväčšej hviezdy Bosny

Redaktori športového portálu sportssport.ba si posvietili na jeho dejisko.

„Zápas sa odohrá na krásnom štadióne s názvom Tehelné pole či Národný futbalový štadión. Ide o krásnu futbalovú stavbu, hrá na ňom slovenská reprezentácia aj ŠK Slovan,“ píše sa na stránke, ktorá predstavuje aj históriu stánku a „spoluprácu štátu a majiteľa ŠK Slovan Ivana Kmotríka“ pri jeho výstavbe.

SR Senec šport futbal kval. ME2024 Luxembursko BAX Čítajte aj Calzona zareagoval na hodnotenie súboja s Luxemburskom. Nie som hlupák, s Bosnou ideme vyhrať

„Štadión ponúka veľa možností, zaujímavosťou je, že je pod ním parkovisko, kam sa zmestí takmer 1000 áut,“ pokračujú autori a pridávajú aj fotogalériu.

V závere sa venujú samotnému stretnutiu, ktoré sa začne o 20.45 a budeme ho sledovať naživo.

„Bosna má veľkú šancu zvíťaziť, Slováci sú vo veľmi biednej forme, no v Bratislave to budú mať Bosniaci určite mimoriadne ťažké,“ uzatvára web.

S biznismenom to nevyšlo. Spoznajte Amru Džekovú Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
S Edinom Džekom sa zoznámila v Amerike. Obaja...

© Autorské práva vyhradené

8 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí futbalisti #futbalisti Bosny a Hercegoviny