Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Spokojnosť s 0:0? Bolo to hanebné, na mieste hráčov pár dní nejdem na ulicu. Calzonu vytiahli z klobúka

Čo vás viac vyrušovalo – výkon futbalistov alebo slová spokojnosti z úst trénera Calzonu po remízovom zápase?

Už som dosť skúsený na to, aby ma niečo vyrušilo. Fandím slovenskému športu – od šachu cez tenis až po vodné pólo. Vždy mu budem fandiť, ale zároveň nazývať veci pravým menom. Ak je niečo hanebné, tak to treba povedať nahlas.

Spomínam si, ako sme hrávali derby proti Slovanu, viackrát sme prehrali a ja ako interista som pár dní do bratislavských ulíc radšej nešiel. Odporúčam aj našim reprezentantom, aby sa teraz nikde neukazovali.

Vraví sa, že každá senzácia trvá tri až päť dní, taký čas by teda mohli za sebou nechať zatvorené dvere. Myslím to smrteľne vážne, nechcem nikoho urážať, ale remíza s týmto súperom je na hanbu. A tréner i mužstvo predsa musia niečo zniesť, nie?

Francesco Calzona Čítajte viac Kto sa pozeral, nemal radosť, kto však počúval Calzonu, myslel si, že sa mu sníva. Ak by sa tlmočník mýlil, bolo by to lepšie

Čo tým Calzona sleduje, chráni vari svoj tím? Dnes sa totiž nerozprávame o tom, ako hral Polievka, Kucka či Suslov, ale o tom, čo povedal tréner…

Priznávam, že netuším. Lebo povedať po takomto zápase, že som spokojný, to mi hlava neberie. Premýšľam, premýšľam a nič mi nenapadá. Ak v takejto chvíli neprekročia prah kabíny slová ako „tak, páni, celý národ vám fandil a vy ste to pokašľali“, tak už ničomu nerozumiem. Asi žijem na inej planéte.

Calzona vraví, že potrebuje čas… Tréner Bosny a Hercegoviny však pri svojej premiére prevalcoval Island.

Zavŕšim to takto: sú to typické talianske „blá, blá, blá“.

Na koho si tento tím môže reálne trúfať?

Neprešiel skúškou ani s podpriemerným tímom. Ja si želám, aby zdolal Bosnu, Island i Portugalsko. Ale po štvrtku prichádza aj o to málo fanúšikov, čo má. Reprezentácia je reprezentácia, vrchol všetkého.

Nemusíme sa baviť o kvalite nášho národného tímu, v tejto chvíli to nie je podstatné, lebo neexistuje žiadna skutočnosť, ktorá by ospravedlnila domácu remízu s Luxemburskom. Niekedy hovoríme o šťastí, inokedy zasa o smole. Žiadna tam však nebola, toto je totálne zlyhanie z našej strany.

© Autorské práva vyhradené

46 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenskí futbalisti #Ľubomír Luhový #Francesco Calzona