Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Po trénerovi skončil aj Škriniar. Pre najbližšie zápasy je mimo hry

Kapitán slovenských futbalistov Milan Škriniar nepocestuje na zápasy Ligy národov v Azerbajdžane a Kazachstane.

07.06.2022 22:32
Milan Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar s kapitánskou páskou.
debata (4)

Pondelňajšie domáce stretnutie 3. skupiny C-divízie s Kazachstanom (0:1) nedohral pre zranenie a o deň neskôr absolvoval vyšetrenie magnetickou rezonanciou.

Škriniara nahradil vo výbere obranca Ivan Mesík, ktorý sa k A-tímu v Šamoríne pripojil ihneď po seneckom víťazstve reprezentácie do 21 rokov v prípravnom zápase nad Rumunskom (4:3).

Rusko SR Slovensko Švédsko futbal ME2020 E Čítajte viac Tarkovič velil priemerným. Nedokázal ich strhnúť

„Už včera večer bolo podozrenie, že sú poškodené zadné svalové partie. Dnes absolvoval magnetickú rezonanciu, na ktorej sa preukázalo, že zadné stehenné svaly sú poškodené a že je tam zakrvácanie,“ informoval lekár národného tímu Ján Baťalík na futbalsfz.sk.

Magnetickú rezonanciu Škriniara odoslali do Talianska, aby aj jeho kluboví lekári videli skutočný zdravotný stav piliera slovenskej obrany. „Urobili sme opatrenia, je to vážna vec, ďalší postup konzultujeme s klubom Inter Miláno. Doba liečby sa odhaduje na tri až šesť týždňov, presne to nevieme, ale určite nebude použiteľný na tieto dva zápasy,“ dodal Baťalík.

Štefan Tarkovič Čítajte viac Potvrdené, Slováci sú bez trénera. Tarkovič pri reprezentácii skončil

Škriniar by sa mal už v piatok vrátiť do Milána, kde mu kluboví špecialisti naordinujú ďalšiu terapiu. Strata najlepšieho futbalistu Slovenska je tak po odvolaní trénera Štefana Tarkoviča ďalšou ranou pre futbalovú reprezentáciu.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

4 debata chyba
Viac na túto tému: #slovenská futbalová reprezentácia #Milan Škriniar #UEFA Liga národov