Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tarkovič po blamáži: Podali sme zlepšený výkon, ako s Bieloruskom

Slovenskí futbalisti nezvládli duel Ligy národov proti Kazachstanu, ktorý je vo svetovom rebríčku o 80 miest nižšie, ako národný tím.

07.06.2022 07:46
Štefan Tarkovič počas zápasu s Kazachstanom. Foto: ,
Štefan Tarkovič počas zápasu s Kazachstanom.
debata (19)

O prehre 0:1 rozhodol moment z 26. minúty zápasu, keď jediný gól v stretnutí zaznamenal hosťujúci futbalista Aslan Darabajev.

„Prehra doma s Kazachstanom je pre mňa veľmi ťažká a ponižujúca. Podali sme podľa mňa zlepšený výkon ako v Novom Sade, no enormne sa trápime v útočnej fáze a pri zakončení," uviedol po zápase tréner reprezentácie Štefan Tarkovič.

Juraj Kucka Slovensko Kazachstan Čítajte viac Piskot z tribún? Divákom sa nedivím, nie sme majstri sveta, kritizoval Kucka

Podľa neho nemalo mužstvo okolo kapitána Milana Škriniara zlý vstup do zápasu. Hráči sa dostávali do príležitostí, no v pokutovom území boli málo dôrazní.

„Pri góle sme prepadli v situácii, na ktoré sme sa pripravovali. Gól nás trochu dostal do kolien. Zranenie Škriniara nám tiež nepomohlo,“ skonštatoval tréner.

Po prestávka pôsobil výkon národného tímu lepším dojmom, loptu držal na kopačkách omnoho častejšie ako súper a dočkal sa aj gólu, ktorý napokon videorozhodca neuznal.

Najbohatší majitelia v anglickej Premier League Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
20. Matthew Benham - Anglicko, Brentford FC...

„Po prestávke sme oživili hru. Vypracovali sme si gólové príležitosti, no neboli sme schopní sa gólovo presadiť,“ dodal Tarkovič.

Jeho zverencov najbližšie čakajú dva zápasy v Lige národov na pôde súperov. V Azerbajdžane sa predstavia v Baku 10. júna o 18.00 h a v Kazachstane nastúpia 13. júna o 16.00 h v Nur-Sultane.

šport fb šablóna Dávame do pozornosti Aktuality, diskusie, komentáre... Pridajte sa k nám a sledujte našu FB stránku Šport.Pravda.sk

© Autorské práva vyhradené

19 debata chyba
Viac na túto tému: #kazachstan #slovenská futbalová reprezentácia #Štefan Tarkovič #UEFA Liga národov