Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ak nie dieťa, tak potom čo? Hancka v spore s Tarkovičom podporilo veľké meno

Slovenskí futbalisti majú jeden zo štyroch zápasoch Ligy národov za sebou a Dávid Hancko je doma. Šťastný a spokojný. Z nespokojnosti Štefana Tarkoviča si - zdá sa - veľkú hlavu nerobí

04.06.2022 08:00
David Hancko Foto:
Šťastný otec Dávid Hancko.
debata (1)

Stopér Sparty Praha bol nominovaný do slovenskej reprezentácie na zápasy Ligy národov. S Bieloruskom, dvakrát s Kazachstanom a Azerbajdžanom. Lenže ruka v ruke s duelmi sa blížil aj termín pôrodu Kristíny Hanckovej (rodenej Plíškovej). Tá na začiatku týždňa priviedla na svet syna Adama. Hancko sa preto ospravedlnil, chcel stráviť dni spoločne so svojim prvým dieťaťom aj partnerkou.

Keďže Slovensko nečaká žiadna veľká akcia ako majstrovstvá Európy alebo majstrovstvá sveta, dalo by sa predpokladať, že ospravedlnenie je vzhľadom na veľmi dôležité životné udalosti úplne pochopiteľné. Tarkovič si však myslí niečo iné.

Z jeho vyjadrenia na tlačovej konferencii vyplýva, že futbal má byť absolútnou prioritou za akýchkoľvek okolností. Že reprezentácia sa neodmieta.

„Hancko sa ospravedlnil z osobných dôvodov a bude nám chýbať. Je to pre mňa komplikácia, pretože sme s ním počítali do základu. Je to tiež trošku sklamanie, ale je to jeho rozhodnutie. Nechcem o ňom veľmi polemizovať. Ja potrebujem, aby hráči boli motivovaní a pripravení podať najlepší výkon. Jeho rozhodnutie akceptujem,“ vravel kouč na tlačovej konferencii.

Dávid Hancko Čítajte viac Mal na výber? Hancko vysvetlil, prečo poslal Tarkovičovi ospravedlnenku

Na sociálnych sieťach si Tarkovičove slová vyslúžili značné nepochopenie. Trénerovi bolo vyčítané, že mu chýba ľudskosť.

Sestry Plíškové boli vždy známe nielen kvôli tenisu, ale aj preto, že keď sa im niečo nepáčilo, ozvali sa. Sestre Kristýne tak prišla na pomoc slávnejšia Karolína, ktorá nedávno pohorela na Roland Garros. Na sociálnej sieti Instagram napísala:

„Nuž ak nedáš narodenie dieťaťa na prvé miesto, tak čo potom?. Ja by som sa teda nechcela narodiť niekomu, kto dá prednosť jednému zápasu,“ bránila svoju sestru.

Šťastný pár medzitým zverejnil fotku svojho „mimina“ pár hodín po narodení. Teraz Kristína pridala na sociálne siete ďalšiu snímku. Konkrétne manžela so synom, ako obaja spia. „Milujem, že si s nami,“ napísala k fotke česká tenistka.

Zobraziť tento príspevok na Instagrame

Príspevok, ktorý zdieľa Dávid Hancko (@davidhancko)

Najhodnotnejšie futbalové kluby sveta Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
10. Tottenham (Angl.): 2,35 miliardy dolárov.
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Kristýna Plíšková #Dávid Hancko