Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Boháči túžia po Hanckovi. V žiadnom prípade, znie z Letnej

V klube sa mu darí a preto sa čoraz pravidelnejšie ozývajú záujemcovia o jeho služby. Jeho aktuálny zamestnávateľ však o odchode nechce ani počuť.

26.01.2022 19:36
Hancko futbal Foto: ,
Dávid Hancko (uprostred) v drese Sparty Praha.
debata

Ako sme v utorok informovali, o Dávida Hancka zo Sparty Praha prejavil vážny interes anglický prvoligista West Ham United.

Viaceré české médiá uviedli, že klub z Londýna by rád angažoval slovenského reprezentačného obrancu už v zimnom prestupovom období.

Dávid Hancko, Lukáš Haraslín Čítajte viac Ďalší Slovák v Premier League? Londýnčania chcú získať Hancka už v zime

Tréner WHU David Moyes má záujem vystužiť defenzívu a práve 24-ročný slovenský zadák patrí medzi vytypované posily. Hancko je univerzál, dokáže zahrať okrem postu stopéra aj na pozícii krajného obrancu.

Sparta sa však nehodlá svojho klenotu vzdať. „Cez zimu Sparta nikoho nepredá,“ potvrdil pre iSport.cz zdroj blízky pražskému klubu.

Ako dodáva uvedený portál, športový riaditeľ Tomáš Rosický aj tréner Pavel Vrba jasne vyhlásili marš za majstrovským titulom.

Najdrahší slovenskí futbalisti Fotogaléria - 15 fotiek Všetky fotky
11. Ján Greguš (San José) - 603-tisíc.

Sparta chce uspieť aj v jarných vyraďovacích bojoch Konferenčnej ligy a domácom pohári. Oslabovať v takejto situácii káder by bolo kontraproduktívne.

Sparta má s účastníkom Premier League silné spojenie v podobe majiteľa klubu z Letnej Daniela Křetínského, ktorý sa minulý rok stal jedným so spoluvlastníkov West Hamu.

Hancko pôsobí v Sparte tretiu sezónu. U „rudých“ sa postupne etabloval na oporu, v 80 zápasoch dal už 16 gólov a na ďalších osem prihral. V minulosti obliekal dresy Žiliny a Fiorentiny.


Standings provided by SofaScore LiveScore
Standings provided by SofaScore LiveScore
debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Sparta Praha #West Ham United #Dávid Hancko