Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Švajčiarsku futbalistku našli mŕtvu. Prezident FIFA: Smutný moment

Bola nezvestná od soboty po tom, ako sa nevynorila nad hladinu po skoku do vody z lode, ktorú si prenajala spoločne so svojím priateľom.

03.07.2019 10:15
debata (1)
Pozrite si tento príspevok na Instagrame

Fokus auf Morgen!⚽️ Schweiz - Slowakei | 19:00 Uhr | Stadion Schützenwiese, Winterthur | : joerdeli #mood #fürdiefamilie

Príspevok, ktorý zdieľa Florijana Ismaili (@_florij),

V utorok vytiahli z Comského jazera v Taliansku telo švajčiarskej futbalovej reprezentantky Florijany Ismailiovej (24). Našli ho v hĺbke 204 metrov.

Kapitánka tímu Young Boys Bern v minulosti nastúpila za Švajčiarsko v 33 stretnutiach.

Keď sa členovia Ismailiovej klubu v utorok definitívne dozvedeli o jej smrti, prostredníctvom twitteru publikovali video so znakom srdca, ktoré vytvorili chytením sa okolo pliec.

„Všetci sme zdesení, šokovaní a bolí nás, čo sa stalo,“ uviedol vo vyhlásení Švajčiarsky futbalový zväz (SFV), ktorý zároveň vyjadril úprimnú sústrasť Ismailiovej rodine a priateľom.

Prezident Medzinárodnej futbalovej federácie (FIFA) Gianni Infantino, ktorý má švajčiarsko-taliansky pôvod, označil smrť tejto hráčky za „mimoriadne smutný moment pre celú futbalovú komunitu, zvlášť v čase vrcholiacich majstrovstiev sveta žien“.

„Chcel by som v mojom aj v mene FIFA vyjadriť úprimnú sústrasť rodine a priateľom Florijany, švajčiarskemu zväzu aj klubu Young Boys Bern,“ poznamenal Infantino.

TV Pravda: Je zavedenie VAR-u finančné náročné? Koľko percent rozhodcovských chýb vie tento systém odhaliť? Aj na to odpovedá Marián Ružbarský, predseda komisie rozhodcov SFZ.

Video
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Švajčiarsko #Gianni Infantino #florijana ismaili