Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Nastal čas na zmenu kapitána? Hapal bude telefonovať so Škrtelom

Ján Kozák tvrdí, že ho už dvakrát prehovoril, aby v národnom tíme SR pokračoval.

24.10.2018 07:31
hamšík škrtel Foto:
Marek Hamšík a Martin Škrtel pózujú pred svojimi dresmi vystavenými v Sieni slávy slovenského futbalu (SSSF).
debata

Kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Martin Škrtel nastúpil v derby s Českom na jubilejný 100. zápas v reprezentačnom drese. Teraz fanúšikov zaujíma, či bude hrať aj pod vedením nového kouča Pavla Hapala.

„Som hrdý na to, že som odohral toľko stretnutí v reprezentácii. Stý zápas je pekná méta a určite si tento moment najmä v budúcnosti ešte viac uvedomím. Teraz však prevláda smútok, pocit sklamania. Chceli sme nad Českom vyhrať, to sa nám nepodarilo,“ vravel Škrtel po súboji s Českom.

Po odstúpení Kozáka zasadol na reprezentačnú lavičku Čech Pavel Hapal. Čaká ho neľahká úloha stmeliť tím do opäť fungujúceho celku. Pomôže mu s tým aj Škrtel?

„Väčšinu hráčov poznám z pôsobenia vo výbere do 21 rokov. Teším sa na nich, teším sa aj na tých skúsenejších, ktorých nepoznám až tak dobre,“ uviedol Hapal pre RTVS a pokračoval:

„Najskôr musí prebehnúť telefonický kontakt, vycestujeme za nimi a pozhovárame sa. Verím, že sa rýchlo zladíme.“

Bývalý reprezentant a v súčastnosti televízny expert Marián Zeman si myslí, že Hapal skúsených hráčov ako Škrtel či Marek Hamšík potrebuje.

„On ich potrebuje, najmä na začiatok. Ťažké by to mal len čisto s novou generáciou. Myslím, že nový tréner urobí maximum pre to, aby Škrtel v reprezentácii pokračoval,“ reagoval Zeman.

debata chyba
Viac na túto tému: #Martin Škrtel #Pavel Hapal #slovenskí futbalisti