Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Do ideálnej jedenástky ME do 21 rokov zaradili aj Škriniara, dominujú Nemci

Stredný obranca Milan Škriniar je jediným Slovákom v ideálnej jedenástke ME 2017 hráčov do 21 rokov v Poľsku (16. - 30. júna) podľa technických pozorovateľov Európskej futbalovej únie (UEFA).

01.07.2017 19:39
Milan Škriniar Foto: ,
Milan Škriniar.
debata

Stopér Sampdorie Janov na prahu prestupu do slávnejšieho Interu Miláno je zároveň jediným vyvoleným, ktorý so svojím mužstvom nepostúpil zo základnej skupiny do semifinále; to Slovákom ušlo o jeden gól. V najlepšom tíme turnaja je vedno so Škriniarom šesť nových kontinentálnych šampiónov z Nemecka, traja ich piatkoví fináloví protivníci zo Španielska a jeden Talian.

Miesto v bránke patrí Nemcovi Julianovi Pollersbeckovi, v obrannej štvorici má pred sebou spolu so Škriniarom aj troch krajanov: Jeremyho Toljana, Niklasa Starka a Yannicka Gerhardta. V strede poľa sú dvaja nemeckí reprezentanti – Max Meyer a Maximilian Arnold.

V ofenzíve ich dopĺňa taliansky útočník Federico Bernardeschi a traja Španieli – na krídlach Saúl Ňíguez s Danim Ceballosom a na hrote Marco Asensio. Ocenenie pre najlepšieho hráča ME po neúspešnom finále prevzal z rúk prezidenta UEFA Aleksandra Čeferina stredopoliar Betisu Sevilla Ceballos. Informácie sú z oficiálneho webu šampionátu.

Ideálna jedenástka ME 2017 do 21 rokov:
Julian Pollersbeck – Jeremy Toljan, Niklas Stark (všetci Nem.), Milan Škriniar (SR), Yannick Gerhardt (Nem.) – Saúl Ňíguez (Šp.), Max Meyer, Maximilian Arnold (obaja Nem.), Dani Ceballos – Marco Asensio (obaja Šp.), Federico Bernardeschi (Tal.)

debata chyba
Viac na túto tému: #ideálna jedenástka #Milan Škriniar #ME 2017 hráčov do 21 rokov