Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Arabský komentátor v tranze. Ronaldo predviedol parádu, lob ako z veľkej knihy

Fenomenálny portugalský reprezentant Cristiano Ronaldo exceloval v zápase Saudi Pro League. Pri víťazstve Al Nassru nad Al Akhdoud 3:0 zažiaril dvomi gólmi, pričom ten druhý stál naozaj za to.

25.11.2023 08:50
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo v drese Al Nassru.
debata

Al Nassru patrilo pred stretnutím v tabuľke Saudi Pro League druhé miesto štyri body za vedúcim Al Hilalom. Ronaldov tím sa ujal vedenia v 13. minúte po góle Samiho Al Najiho a v záverečnej štvrťhodine prišli hviezdne chvíle Portugalčana.

Najskôr v 77. minúte zvýšil na 2:0 a o tri minúty neskôr prišiel jeho parádny kúsok. Po chybe hosťujúceho brankára sa asi z 35 metrov rozhodol pre vysoký lob, ktorý dokonale zapadol do bránky. Pozrite si jeho zásah aj so zábavným vstupom arabského komentátora.

Po dvoch zásahoch v stretnutí má Ronaldo na konte už 18 gólov a deväť asistencii v 18 zápasoch za Al Nassr vo všetkých súťažiach. Klub tak na lídra tabuľky stráca už len bod, pričom Al Hilal má má zápas k dobru.

Začiatkom týždňa boli zverejnené informácie, že by mohol Ronaldov Al Nass čeliť vo februári v priateľskom zápase Interu Miami, v ktorom by sa Portugalčan mohol opäť postaviť proti Lionelovi Messimu.

Neskôr zástupcovia Miami správu nepotvrdili, ale ani nevyvrátili. „Viedli sme rozhovory, aby sme určili náš predsezónny plán na rok 2024. Tešíme sa prezentáciu našich hráčov na prvom medzinárodnom turné Interu Miami, ktoré bude oznámené v najbližších dňoch,“ píše sa vo vyhlásení klubu.

Najsexi futbalistka na svete Alisha Lehmannová Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Koľko zarába futbalom a čo dostáva od sponzorov...
debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Lionel Messi #Saudi Pro League #Al Nassr