Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Futbalistky Ajaxu majú smolu. Zlé výsledky mužov im zrušili verejné oslavy titulu

Futbalistky holandského Ajaxu Amsterdam sa nedočkali verejných osláv majstrovského titulu. Vedenie klubu odmietol ponuku starostky na podujatie.

27.05.2023 11:23
Ajax Amsterdam ženy Foto:
Správa o zrušení osláv futbalistky Ajaxu Amsterdam asi nepotešila.
debata

Dôvodom odmietnutia boli obavy chladných reakcií fanúšikov po nevydarených ligových výkonom mužského tímu v posledných týždňoch.

Ajaxu patrí pred posledným kolom v tabuľke tretie miesto a po 14 rokoch mu hrozí, že sa nedostane ani do kvalifikácie o postup do Ligy majstrov.

Ligový titul v Eredivisie si už v predstihu zabezpečil Feyenoord Rotterdam so slovenským obrancom Dávicom Hanckom, druhý je s trojbodovým náskokom pred Ajaxom PSV Eindhoven.

774584912 Čítajte viac Lobotka: V Španielsku bolo pokojnejšie. V Neapole idem do obchodu, keď je to vopred zorganizované

„V klube teraz vzhľadom k výsledkom mužov nie je na oslavy nálada. Pre obraz ženského futbalu by to nebolo dobré,“ uviedol hovorca Ajaxu. Podľa neho bolo nešťastného aj načasovanie plánovaného pondelňajšieho ceremoniálu nakoľko futbalisti si titul zabezpečili už pred tromi týždňami.

Radnica vyjadrila nad rozhodnutím klubu ľútosť a krok Ajaxu kritizovali aj niektorí jeho bývalý hráči. Jeden z fanúšikov sa však pozastavil aj nad myšlienkou verejných osláv pre ženy. „To by malo byť vyhradené len pre prvý (mužský) tím,“ napísal fanklub s názvom AFCASC.

Koľko zarobili slovenské futbalové kluby Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zoradený podľa tržieb klubov za...
debata chyba
Viac na túto tému: #Amsterdam #Ajax Amsterdam #Feyenoord Rotterdam #Eredivisie