Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Futbalový ošiaľ v Maďarsku. Stačilo 26 minút a po lístkoch na boj o EURO 2024 sa zaprášilo

Eufória v maďarskom futbale trvá aj takmer rok po ťažení národného tímu v Lige národov. Portál index.hu informoval, že o kvalifikačný duel o postup na EURO 2024 na pôde Čiernej Hory bol enormný záujem.

25.05.2023 12:25
Maďarskí fanúšikovia Foto: ,
Maďarskí fanúšikovia sú hladí po ďalších úspechoch reprezentácie.
debata

Vstupenky do sektorov hostí sa vypredali za 26 minút a podľa Maďarského futbalového zväzu sa k vstupenkám nedostali ďalšie tisícky fanúšikov.

„Odkazujeme všetkým záujemcom o kvalifikačný zápas medzi Čiernou Horou a Maďarskom, ktorý sa bude konať 17. júna v Podgorici, že kvóta vstupeniek do sektorov hostí bola vypredaná za 26 minút,“ znelo stanovisko zväzu.

maradona, hamšík, neapol Čítajte viac Priamo z Neapola: Hamšík má špeciálny kútik. Dočkal sa pocty, akú nemá inde na svete

Vstupenky sa začali predávať v štvrtok od 10.00 h. Nedostatok lístkov spôsobila aj skutočnosť, že mestský štadión v Podgorici má kapacitu iba 11 050 miest.

Zverenci bývalého trénera DAC Dunajská Streda Marca Rossiho zdolali na začiatku kvalifikácie v marci v domácej Puskás Arene Bulharsko jednoznačne 3:0. Po zápase v Čiernej Hore privítajú na domácom trávniku výber Litvy.

Koľko zarobili slovenské futbalové kluby Fotogaléria - 25 fotiek Všetky fotky
Rebríček je zoradený podľa tržieb klubov za...
debata chyba