Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Extrémna premena: Bývala to pýcha Arsenalu. Štadión Highbury sa zmenil na nepoznanie

Ešte pred dvoma desaťročiami na ňom hviezdne chvíle prežívali také mená svetového futbalu ako Thierry Henry či Dennis Bergkamp. Starý štadión Arsenalu Highbury doslúžil v roku 2006.

06.05.2023 14:26
Highbury Arsenal Foto:
Takto sa zmenil slávny štadión Highbury na apartmánový komplex Highbury Square.
debata

No len tri roky po tom, ako zamierili futbalisti Arsenalu na neďaleký Emirates Stadium našiel ten starý dokonalé využitie.

Britské médiá teraz ukázali, ako to vyzerá v útrobách bývalého štadióna. Stal sa z neho luxusný bytový komplex so 650 bytmi, ktorých celkovú hodnotu vyčíslil The Sun na pol miliardy libier. Pozrite si premeny slávneho štadióna v nasledujúcej galérii:

Štadión Highbury v Londýne v minulosti a dnes Fotogaléria - 10 fotiek Všetky fotky
Jedným zo symbolov Highbury boli klasické...

Aj keď už nie je domovom kanonierom, Highbury Square si zachováva veľa dobových prvkov, ktoré pripomínajú slávnu minulosť futbalového štadióna.

Exteriéry východnej a západnej tribúny stále zostali stáť a týčia sa nad areálom, pričom ich stále zdobí erb a farby Arsenalu.

V rovnakých mramorových chodbách zostáva busta bývaléhotréner Gunners Herberta Chapmana a neporušený ostal aj tunel pre hráčov. Ten dovedie po novom obyvateľov do rozsiahlych záhrad.

Škriniar Lobotka Čítajte viac Stanko, nafúkaj medicinbal. A Lobotka fúkal - ústami. Spoluhráči vyťahujú na šampióna vtipné historky

Ihrisko je dávno preč, ale nahradili ho záhrady – ideálne miesto pre každého obyvateľa Gooneru, kde si môže sadnúť a zaspomínať na časy minulé.

Obyvatelia majú v komplexe Highbury Square k dispozícii luxusné a pohodlné apartmány, ako aj podzemné parkovisko, 24-hodinovú strážnu službu a posilňovňu.

Lionel Messi s rodinou v Saudskej Arábii Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Lionel Messi si užil zopár chvíľ v Saudskej...
debata chyba