Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Drogy skrýval v teniskách. V Medellíne zatkli bývalého kolumbijského reprezentanta

Bývalého futbalistu Diega Leona Osoria, ktorý v 90. rokoch hral za kolumbijský národný tím, už tretíkrát zatkli za pašovanie drog.

06.05.2023 13:33
774104381 Foto:
Zadržaný Diego Leon Osorio na letisku.
debata

Podľa informácií agentúry AFP sa päťdesiatdvaročný bývalý obranca pokúsil 8. apríla nastúpiť na let z kolumbijského Medellínu do Madridu s 1891 gramami hydrochloridu kokaínu.

Letiskové úrady objavili drogy v štyroch pároch jeho tenisiek. Osoria zatkli predtým v roku 2002 pri prevoze kokaínu v Miami, ale na kauciu ho prepustili. V roku 2016 ho opäť zatkli v Medellíne a neskôr ho odsúdili na domáce väzenie.

Škriniar Lobotka Čítajte viac Stanko, nafúkaj medicinbal. A Lobotka fúkal - ústami. Spoluhráči vyťahujú na šampióna vtipné historky

Osorio hral za kolumbijskú reprezentáciu v deväťdesiatych rokoch. Jeho spoluhráčmi boli populárny „vlasáč“ Carlos Valderrama, či brankár Rene Higuita známy aj pod prezývkou Šialenec.

V drese národného tímu nastúpil Osorio v sedemnástich stretnutiach a zahral si aj na olympijských hrách v Barcelone 1992. Počas kariéry pôsobil výlúčne v Kolumbii, kde si postupne obliekali dresy Independiente Medellín, Atlético Nacional a Santa Fé.

Najdrahší futbalisti Dunajskej Stredy a Slovana Fotogaléria - 22 fotiek Všetky fotky
V hre miliónov má navrch obhajca titulu ŠK...
debata chyba