Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ultras Paríža St. Germain došla trpezlivosť. Protestovali proti Messimu a Neymarovi

Fanúšikovia Paríža St. Germain sú nespokojní s výkonmi najlepších hráčov a vyjadrili to aj verejne. Na protestoch kritizovali okrem vedenia klubu aj Lionela Messiho a Neymara.

04.05.2023 12:55
Lionel Messi a Neymar Foto: ,
Vyzerá to tak, že dni dvojice Messi a Neymar v Paríži St. Germain sa chýlia ku koncu.
debata

V reakcii na stredajšie aktivity skupiny ultras fanúšikov klub v stredu večer vydal oficiálne vyhlásenie, v ktorom odsúdil správanie priaznivcov.

Skupiny nespokojných fanúšikov Paríža sa objavili pred sídlom klubu a dokonca aj pred Neymarovým domom. A takto to tam vyzeralo:

„Paríž Saint-Germain čo najdôraznejšie odsudzuje netolerovateľné a útočné akcie malej skupiny, ku ktorým došlo túto stredu,“ uviedol klub vo vyhlásení s tým, že bez ohľadu na názorové rozdiely, nič nemôže ospravedlniť takéto konanie. „Klub ponúka svoju plnú podporu hráčom, vedeniu a komukoľvek, koho postihlo toto hanebné správanie.“

V stredu sa niektorí priaznivci zhromaždili aj pred sídlom klubu, aby tam prečítali vyhlásenie, v ktorom sa uvádza, že sú hlboko znepokojení budúcnosťou klubu. Aktivisti vyzývali vedenie na prepustenie neoddaných hráčov, na kontinuitu a silný záväzok voči mladým odchovancom klubu.

Protesty prišli iba deň po tom, ako Messi nahneval vedenie PSG aj priaznivcov tým, že deň po ligovej prehre proti Lorientu odcestoval bez povolenia klubu do Saudskej Arábie.

Sedemnásobný držiteľ Zlatej lopty dostal za svojvoľné opustenie klubu dvojtýždňový dištanc, počas ktorého nebude poberať plat.

Ivana Knollová je nová "futbalová" superstar Fotogaléria - 27 fotiek Všetky fotky
Ivana Knollová sa už neukazuje iba na...
debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #protest #Paríž St. Germain #Ligue 1 #Lionel Messi