Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Emotívny kapitán Weiss: Sme smutní, sklamaní, nahnevaní. A burcoval na Dunajskú Stredu

Pred zápasom si podebatoval s Martinom Škrtelom a finále Slovenského pohára sledoval pre zranenie spoza autovej čiary. Kapitán Slovana Vladimír Weiss ml. neskrýval po prehre 1:3 po predĺžení s Trnavou sklamanie.

01.05.2023 22:10
Vladimír Weiss Foto: ,
Kapitán Slovana Bratislava Vladimír Weiss mladší.
debata (4)

O svoje pocity z druhého neúspešného finále za sebou sa podelil s fanúšikmi na Facebooku. „V prvom rade sa chcem v mene celého mužstva poďakovať vám, našim fanúšikom, ktorí ste prišli do Trnavy. Takú atmosféru a podporu, akú ste nám dnes vytvorili, si nepamätám. Nikdy vám dnešok nezabudneme,“ uviedol Weiss.

V sektore hostí by ste márne hľadali voľné miesto a spolu s domácimi tak oba fanúšikovské tábory prispeli k tomu, že na stretnutí bolo vyše 15-tisíc ľudí, čo je nový rekord v pohárovom finále.

Finále pohára Trnava vs. Slovan v obrazoch Fotogaléria - 20 fotiek Všetky fotky
Od vyrovnania v hodine dvanástej po dominanciu...

„Tak isto sa vám chceme ospravedlniť, pretože viem, ako sa dnes všetci cítite. Smutní, sklamaní, nahnevaní. To sme všetci. Všetci sme dnes chceli vyhrať, najmä pre vás. Preto nás to všetkých mrzí o to viac.“

Následne však kapitán belasých premostil na azda najdôležitejší zápas v tejto ligovej sezóne, v ktorom čaká Slovan cez víkend stretnutie na pôde druhej Dunajskej Stredy.

Finále Spartak Trnava Čítajte viac Žiadna odplata. Trnava vstala z mŕtvych a otočila finále. Spartak obhájil Slovenský pohár

„Vieme však, že už v nedeľu nás čaká zápas o majstra, kde vás budeme potrebovať. Chalani dnes hrali 53. zápas v sezóne, išli na dno svojich síl a preto sa takto verejne chcem poďakovať aj im, pretože som videl ako dnes chceli vyhrať, a akí boli po zápase sklamaní,“ dodal Weiss, ktorého schopnosti tvorcu hry Slovanu vo finále chýbali.

4 debata chyba
Viac na túto tému: #ŠK Slovan Bratislava #Spartak Trnava #Vladimír Weiss ml. #Slovenský pohár