Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Éra Messiho a Ronalda sa skončila, tvrdí Rooney. Menoval najlepšieho hráča súčasnosti

Legenda Manchestru United a anglickej reprezentácie si myslí, že najlepším futbalistom na svete je v súčasnosti útočník Manchestru City Erling Haaland.

23.04.2023 15:14
Wayne Rooney Foto: ,
Wayne Rooney.
debata (1)

22-ročný Haaland prežíva v drese citizens unikátnú sezónu. V 42 zápasoch strelil 48 gólov – z toho 32 dosiahol v Premier League.

„Erling Haaland je momentálne najlepší futbalista na svete,“ napísal Rooney vo svojom pravidelnom stĺpčeku v The Times. „Lionel Messi je najlepší v histórii, ale v tejto chvíli nikto nehrá lepšie ako útočník, ktorý – aj keď som sám lámal rekordy v tejto pozícii – mi vyráža dych úrovňou, ktorú dosahuje," chválil Haalanda.

Ryan Reynolds a Rob McElhenney Čítajte viac Slzy, objatia a trofej. Hollywoodske hviezdy to hrať nemuseli, oplakali postup klubu, ktorý kúpili

V súčasnosti tréner DC United v americkej Major League Soccer si myslí, že Nór je najlepší kvôli číslam, výkonom a mentalite, ktoré každý týždeň na trávniku dosahuje.

Bývalá hviezda Premier League uviedla, že Haaland je pre neho favoritom na zisk Zlatej lopty za rok 2023. „Ak sa pozeráte na to, kto vyhrá Zlatú loptu, potom to musí byť on, ak si udrží formu z tejto sezóny. A prečo by nemal?"

771291331 Čítajte viac Škandál v zápase so Slovákom Suslovom. Duel ukončil rozhodca už v 18. minúte

Decembrové MS v Katare boli míľnikom kvôli tomu, že Ronaldo sa rozhodol odísť do Saudskej Arábie a Messi na nich získal vytúžený titul majstra sveta.

„Mali sme éru Messiho a Cristiana Ronalda, teraz je jeho čas, éra Haalanda a Kyliana Mbappého. Keď vidíte toľko talentu, ako má on, jednoducho si to musíte užiť – aj keď má na sebe dres Manchestru City," dodala dlhoročná opora konkurenčného Manchestru United.

Jedenástka najdrahších futbalistov sveta Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
V jedenástke najdrahších futbalistov sveta...
1 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo #Wayne Rooney #Lionel Messi #Erling Haaland