Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

S 15 kuframi a celou rodinou. Messi je späť v Barcelone. Na Sviatok práce ho čakajú Saudi

V piatok odohral zápas za Paríž St. Germain víťazný duel na pôde Angers (2:1) a v sobotu už Lionel Messi dorazil do Barcelony. Ako informoval španielsky novinár Gerard Romero, Argentínčan prišiel v sprievode celej rodiny, manažérov a s 15 kuframi.

23.04.2023 11:00
Lionel Messi Foto: ,
Kam budú v lete smerovať kroky futbalového velikána?
debata

Kapitán majstrov sveta podľa sport.es neopustil letisko bežným východom pretože nechcel, aby si jeho príchod do katalánskej metropoly niekto všimol.

Podľa Romera môžeme v najbližších dňoch očakávať výrazné napredovanie v súvislosti s jeho letným návratom do FC Barcelona.

Tento scenár môže približovať aj exkluzívna správa v The Mirror. Podľa britského denníka už je isté, že sedemnásobný držiteľ Zlatej lopty opustí po skončení sezóny Paríž St. Germain, keďže sa s vedením nedohodol na predĺžení zmluvy.

771291331 Čítajte viac Škandál v zápase so Slovákom Suslovom. Duel ukončil rozhodca už v 18. minúte

Hoci parížsky klub robil všetko pre to, aby sa argentínska hviezda vo Francúzsku udržala, od majstrovstiev sveta sa rokovania spomalili a klub je ochotný pustiť hráča v lete zadarmo.

Katarský majiteľ Paríža Saint-Germain Nasser al-Kelaifi má pracovať na udržateľnejšom fungovaní klubu s menším počtom hviezdnych a veľmi dobre platených futbalistov.

Messi bol predtým hráčom FC Barcelona v rokoch 2000 až 2021, počas pôsobenia u Kataláncov strelil 672 gólov v 778 zápasoch. Desaťkrát vyhral španielsky titul, sedemkrát Kráľovský pohár, štyrikrát Ligu majstrov, osemkrát španielsky superpohár, trikrát európsky superpohár a trikrát aj majstrovstvá sveta klubov.

David Depetris Čítajte viac Šou jedného muža. Striedajúci Depetris otočil duel pre Banskú Bystricu. Liptáci majú definitívu

Na druhej strane zaháľať nemá ani najvážnejší konkurent Barcelony v súboji o Messiho, saudskoarabský klub Al-Hilal.

Novinár Rudy Galetti na Twitteri informoval, že vedenie Al-Hilalu usporiada 1. mája nové stretnutie so zástupcami Messiho ohľadom jeho možného pôsobenia v Saudi Pro League.

Začiatkom apríla ponúkol tím zo Saudskej Arábie Messimu plat 400 miliónov eur ročne, čo by z Argentínčana urobilo najlepšie plateného hráča v histórii futbalu.

Nový automobil Ibrahimoviča, Ferrari Daytona SP3 Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Zlatan Ibrahimovič sa v sobotu na obed vybral...
debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #Paríž St. Germain #Lionel Messi #Al-Hilal