Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Legendárny tréner sa obul do najmocnejších: Každý myslí len na seba, uviedol Ancelotti

Tréner futbalistov madridského Realu Carlo Ancelotti sa opäť sťažuje na nabitý kalendár. Podľa neho je potrebné čo najskôr zaviesť opatrenia.

21.04.2023 15:45
Morocco Soccer Club World Cup Foto: ,
Taliansky tréner Carlo Ancelotti pomenoval problémy vo futbale veľmi jasne.
debata

Medzi tie najhlavnejšie má patriť redukcia súťažných zápasov, aby sa tým chránilo zdravie hráčov. Ancelottiho zverenci nastúpia v úvodnom semifinále Ligy majstrov proti Manchestru City len tri dni po tom, ako odohrajú finále Kráľovského pohára proti Osasune Pamplona.

„Niekoľkokrát v minulosti som povedal, že takto nabitý kalendár nedáva zmysel. Je príliš nahustený, obsahuje veľa zápasov a nie je priestor na oddych. Každý myslí len na seba,“ uviedol podľa agentúry AFP Ancelotti.

Ronaldo Čítajte viac Hviezdny Ronaldo lieta v problémoch. Fanúšikovia žiadajú jeho deportáciu z Arábie

Svoje slová mieril na La Ligu, Španaielsku futbalovú federáciu, Európsku futbalovú úniu a Medzinárodnú futbalovú federáciu. „Každý háji len svoje záujmy a nikto nemyslí na hráčov,“ nedával si servítku pred ústa taliansky kouč.

Real nastúpi v sobotnom ligovom zápase proti Celte Vigo pravdepodobne aj s Karimom Benzemom na hrote útoku. Francúzsky kanonier utrpel drobné zranenie v utorkovej odvete štvrťfinále LM na ihrisku Chelsea a v 71. minúte musel striedať.

765513196 Čítajte viac Ukrajina našla domov na Slovensku. Reprezentácia odohrá zápas v Trnave

Pri odchode z hracej plochy pôsobil urazene, no Ancelotti uviedol veci na pravú mieru. „Nemalo by zmysel, aby hral do konca v rozhodnutom zápase. Striedal som ho, neskôr sme o tom spolu hovorili. Absolútne sa stotožnil s mojím zámerom,“ poznamenal Ancelotti.

Platy rozhodcov v top ligách Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Strážia najväčšie hviezdy i pravidlá...
debata chyba
Viac na túto tému: #Real Madrid #Carlo Ancelotti