Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

L'Equipe urazil Messiho karikatúrou, fanúšik dresom, jeho dni v PSG sú zrejme zrátané. Čo všetko mu vyčítajú?

Slávnemu argentínskemu futbalistovi Lionelovi Messimu končí na konci sezóny zmluva s Parížom St. Germain a šanca na predĺženie spolupráce s Parížanmi je takmer nulová. Predovšetkým po tom, čo všetko v poslednom čase vo Francúzsku od tamojších fanúšikov a médií zažíva.

05.04.2023 15:00
Lionel Messi Foto:
Lionel Messi.
debata

Nielenže si nedokázal získať srdcia fanúšikov PSG, ale stal sa najnenávidenejším hráčom tímu. Navyše, v klube nie sú spokojní s jeho výkonmi v najdôležitejších zápasoch a údajne ho viac už nechcú.

Podľa zákulisných informácií sú katarskí boháči nahnevaní, pretože hráč, ktorý momentálne zarába 40 miliónov ročne, vo všetkých štyroch kľúčových zápasoch v posledných dvoch sezónach, nič neukázal.

Vlani proti Realu Madrid i v tejto sezóne s Bayernom nezaznamenal gól ani asistenciu a vo všetkých štyroch dueloch Ligy majstrov mal na konte len tri strely.

„V porovnaní s tým, čo odovzdáva na ihrisku, berie príliš veľa. Pritom v najdôležitejších dueloch LM bol neviditeľný. Už ho tu nechceme,“ pridávajú sa aj fanúšikovia francúzskeho klubu na sociálnych sieťach.

Svojím správaním na tribúnach mu v poslednom čase dávajú jasne najavo, že ho nemajú radi – napríklad na domácich zápasoch naňho pískajú, urážajú ho a všemožne ho ponižujú.

Lionel Messi Čítajte viac Zemetrasenie v PSG. Trio Messi - Neymar - Mbappé sa rozpadá, lebo aj katarský mešec má svoje dno

Jeden z tamojších priaznivcov si dokonca upravil Messiho dres tak, že nad meno Argentínčana dodal „Cristiano je lepší ako…“ a pod číslom 30 je napísané: „Najlepší v histórii CR7 GOAT“.

Messiho však nešetria ani francúzske médiá. Renomovaný „L'Equipe“ zverejnil poriadne urážlivú karikatúru Argentínčana, čo tiež vyvolalo početné reakcie na sociálnych sieťach.

Čo všetko to znamená? Azda aj to, že Messi v lete z Paríža odíde. Pravdepodobne s úsmevom na tvári.

Image: L'Equipe cartoon mocking Leo Messi. pic.twitter.com/f1WjIDQV9m

— Barça Universal (@BarcaUniversal) April 4, 2023
debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Lionel Messi