Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Hádka legiend Bayernu. Matthäus sa pustil do Kahna: Viem, že Oliver klame

Napriek víťazstvu Bayernu nad Dortmundom (4:2) vládne okolo rekordného nemeckého šampióna hustá atmosféra. Olej do ohňa prilial aj rozhovor dvoch klubových legiend, Lothara Matthäusa a Olivera Kahna.

02.04.2023 11:59
Lothar Matthäus a Oliver Kahn Foto:
Lothar Matthäus a Oliver Kahn pri ostrej výmene názorov.
debata

Matthäus uskutočnil ešte pred sobotňajším duelom rozhovor ako expert televízie Sky s Kahnom, ktorý je výkonným riaditeľom Bayernu.

Bývalý kapitán nemeckej reprezentácie kritizoval vedenie klubu za to, že nedávno odvolený tréner klubu Julian Nagelsmann sa o svojom konci dozvedel z médií.

Thomas Tuchel Čítajte viac Bol za handru, vyrazený za tri minúty. Karma funguje: Dnes je na špici, Chelsea na odpis

Kahn žiadnu kritiku ohľadom tejto veci neprijal. „Pozor, možno trpíte stratou pamäte. Vždy sa vyskytli rozhodnutia, ktoré neboli ľahké,“ kontroval Kahn.

Priznal skutočnosť, že v čase, keď už svetové médiá informovali o odvolaní Nagelsmanna, nechal ho v očakávaní. „Nechcete povedať trénerovi, ktorý v tom čase nebol v Mníchove, že sa s ním rozchádzate. Robiť to po telefóne nie je môj štýl a ani štýl Bayernu,“ pokračoval Kahn.

Najlepšie platení futbaloví tréneri na svete Fotogaléria - 14 fotiek Všetky fotky
Kto berie v tejto futbalovej sezóne z...

Matthäusovi sa toto vysvetlenie nepáčilo a neskôr sa vyjadril pre nemecké médiá: „Viem, že Oliver Kahn klame! Bayern mal s Tuchelom dlho jasno. A ak nemohli zastihnúť Nagelsmanna telefonicky, jednoducho ho mali navštíviť v Južnom Tirolsku,“ komentoval.

V tomto spore je náročné určiť, kto klame a kto hovorí pravdu. Každopádne nový tréner Thomas Tuchel mal skvelý začiatok v Bayerne, ktorý sa vrátil na čelo nemeckej Bundesligy.

debata chyba
Viac na túto tému: #Bundesliga #Bayern Mníchov #Oliver Kahn #Lothar Matthäus