Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Nič nevyhral, chce zmenu. Manchester United zacielil na anglického rekordéra

Vedenie Manchestru United malo zmraziť finančné prostriedky na chystaný letný nákup anglického útočníka Harryho Kanea. Podľa The Mirror sa pripravuje za kanoniera ponúknuť 90 miliónov eur.

28.03.2023 21:46
Kane Foto: ,
Harry Kane.
debata

Informácie o blížiacom sa odchode 29-ročného Kanea zo severného Londýna sa ešte viac rozprúdili po tom, ako bol v pondelok odvolaný tréner Tottenhamu Hotspur Antonio Conte.

V súvislosti s budúcnosťou kapitána anglickej reprezentácie je nepravdepodobné, že bude chcieť absolvovať v drese Spurs aj ďalšiu sezónu.

Tréner švédskej reprezentácie Janne Andersson. Čítajte viac Tieto kecy nemusím počúvať. Švédského kouča naštval rozhovor, zamával a bol fuč

Dlhodobo je obdivovateľom jeho schopností tréner Manchestru United Erik ten Hag. Od jeho vlaňajšieho príchodu na Old Trafford sa má meno útočníka nachádzať na zozname želaných posíl holandského kouča.

Kaneovi sa v lete 2024 končí v Tottenhame zmluva a existuje možnosť, že jeho prestupová cena môže byť napokon nižšia ako medializovaných 90 miliónov eur.

slovensko, bosna, Čítajte viac Prečo bolo na Tehelnom poli toľko fanúšikov Bosny? Zväz vysvetlil, ako obišli zákaz UEFA

Podľa The Mirror je viac ako zrejmé, že sa kanonier prikláňa k odchodu z Londýna, keďže túži po prvýkrát v kariére získať niektorú z klubových trofejí.

Kane sa minulý týždeň týždňa zapísal do histórie. Stal sa najlepším strelcom anglickej reprezentácie v histórii, keď predbehol Wayna Rooneyho. Vo štvrtok v Neapole strelil proti Taliansku 54. reprezentačný gól, čím o jeden zásah predbehol legendu United.

Najkrajšie štadióny postavené v roku 2022 Fotogaléria - 73 fotiek Všetky fotky
Portál stadiumdb.com vybral 36 štadiónov...
debata chyba
Viac na túto tému: #Manchester United #Premier League #Tottenham Hotspur #Harry Kane