Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Brr, toto už viackrát nie! Česi sa po hodoch vrátili naspäť do reality

Eufória českej futbalovej reprezentácie z jasného víťazstva 3:0 nad Poľskom je fuč. Môže za to bezgólová remíza na pôde štvrtého najhoršieho európskeho tímu Moldavska.

28.03.2023 06:30
Tomáš Souček Foto:
Najväčšiu šancu na štadióne v Kišiňove nevyužil český kapitán Tomáš Souček.
debata (3)

„Brr, toto už prosím viackrát nie…,“ zhodnotil výkon českej reprezentácie iSport.cz. Národný tím sa podľa portálu prezentoval nudným výkonom a v bojoch o postup na EURO 2024 sa zbytočne pripravil o dva body.

Česi sa pred zápasom tešili na intenzívny výkon podobný tomu z piatkového zápasu proti Poľsku. „Aj kapitán Tomáš Souček a tréner Jaroslav Šilhavý ho sľubovali. Ale realita v Kišiňove bola iná. Omnoho menej znesiteľná,“ doplnil web.

SR Futbal ME kval. J Bosna BAX Čítajte viac Boli to Slováci zo zápasu s Luxemburskom? Calzona vie dôležitú vec

Moldavsko je pritom vo svetovom rebríčku FIFA až na 174. mieste, Čechom patrí 38. pozícia. Nielen v rebríčku, ale aj podľa stávkových kancelárii bola Česká reprezentácia jednoznačným favoritom. Ak chcete zúročiť svoje znalosti a overiť si ich stávkou, využite Tipsport akčný kód pre vstupnú bonusovú ponuku. Takže nie len kvôli jednoznačnému vstupu do kvalifikácie sa očakávalo, že si naši západní susedia pripíšu do tabuľky ďalšie tri body.

„Z neba do pekla. Obrovskú eufóriu z piatka vystriedalo o tri dni neskôr veľké sklamanie,“ napísal sport.cz. Česi si dlho zvykali na hrboľatý terén a nedokázali sa vyrovnať s agresivitou bojovných Moldavcov.

Duel nápadne pripomínal slovenské zakopnutie zo štvrtkového súboja Slovenska proti Luxembursku (0:0). Ani Česi sa nedokázali dostávať do vyložených príležitostí a umná obranná hra súpera im neumožnila dostať sa do tempa.

Partnerky futbalových reprezentantov Slovenska Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Rodinná pohoda a zázemie sú dôležité pre...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #česká futbalová reprezentácia #kvalifikácia EURO 2024