Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Messi dorazil do Argentíny. O zápas s Panamou bol rekordný záujem

Lionel Messi pricestoval do Argentíny a pripojil sa k argentínskej futbalovej reprezentácii, ktorá sa pripravuje na prvý domáci zápas od decembrového víťazstva na MS v Katare.

20.03.2023 21:59
Lionel Messi Foto:
Lionel Messi.
debata

Fanúšikovia za dve hodili vykúpili 63-tisíc vstupeniek na štvrtkový priateľský zápas proti Paname, ktorý sa odohrá na štadióne Monumental v Buenos Aires.

Argentínska futbalová federácia minulý týždeň oznámila, že na zápas, počas ktorého plánuje národný tím osláviť víťazstvo na MS v Katare, bolo prijatých 1,4 milióna žiadostí o vstupenky a online predaj niekoľkokrát skolaboval.

Martin Dohál Čítajte viac Chybujúci rozhodca spoznal trest: Dlhá stopka aj degradácia

O enormnom záujme svedčí aj skutočnosť, že bolo prijatých viac ako 130-tisíc žiadostí o akreditáciu médií, aj keď stánok pojme len 344 novinárov.

35-ročný Messi ešte neoznámil, či bude reprezentácii k dispozícii na Copa America 2024 alebo pri obhajobe titulu majstrov sveta o dva roky neskôr.

O Messiho príchode do Buenos Aires informoval na Twitteri prezident federácie Claudio Tapia. „Nikdy si sa nevzdal! A dnes si sa vrátil domov do svojej krajiny ako majster sveta. Vitaj, Léo,“ napísal Tapia. Sedemnásobný víťaz Zlatej lopty prišiel do Argentíny spoločne s manželkou a tromi deťmi.

Partnerky futbalových reprezentantov Slovenska Fotogaléria - 21 fotiek Všetky fotky
Rodinná pohoda a zázemie sú dôležité pre...
debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #argentínska futbalová reprezentácia