Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Extrém v zápase najvyššej súťaže. Rozhodcovia nadstavili 42 minút, vyšlo ich to draho

Bolívijská futbalová federácia suspendovala šiestich rozhodcov po tom, ako v zápase tamojšej najvyššej súťaže nadstavili 42 minút.

16.03.2023 16:33
Rozhodca, ilustračná Foto: ,
Ilustračná snímka.
debata

Túto extrémnu porciu pridaného času dostali k dispozícii mužstvá Palmaflor a Blooming v dueli, ktorý sa skončil víťazstvom domácich 3:2.

Duel trvajúci 132 minút sa hral v meste Chapare v centrálnej časti Bolívie za silného dažďa. Hlavný rozhodca Júlio Gutiérrez sa rozhodol pre takýto nadstavený čas z dôvodu príliš dlhého posudzovania druhého gólu Palmafloru a bitiek, ktoré sa na trávniku strhli po oboch červených kartách pre hostí.

Blooming v zápase prehrával už 0:2, ale v 86. minúte znížil a v 24. minúte nadstaveného času vyrovnal. To však nebolo všetko, pretože o 14 minút neskôr dosiahli hráči domáceho Palmafloru víťazný presný zásah.

Blooming sa na twitteri posťažoval, že rozhodcovia vystavili hráčov veľkému riziku zranenia v dôsledku „nadmerného nadstaveného času“.

Gianni Infantino Čítajte aj Nielen Nemci ho kritizovali. Infantino bude šéfom FIFA aj nasledujúce štyri roky

Najvyšším športovým predstaviteľom Palmafloru je bývalý bolívijský prezident Evo Morales, ktorý na sociálnej sieti uviedol, že jeho tím vyhral zápas napriek „podozrivým rozhodcom“.

Politik, ktorý vládol v Bolívii takmer 14 rokov (2006 – 2019), rezignoval v novembri pod tlakom dlhotrvajúcich protestov po kontroverzných voľbách.

Futbalové rekordy, ktoré (zrejme) nik neprekoná Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Úchvatné rekordy vo futbale. Aké maximá držia...
debata chyba
Viac na túto tému: #Palmaflor #Blooming