Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Lobotka predĺžil s Neapolom: Zlepšili sa mu podmienky zmluvy, tvrdí jeho agent

Slovenský futbalový reprezentant Stanislav Lobotka predĺžil kontrakt s SSC Neapol až do roku 2027. Informovalo o tom vedenie talianskeho klubu na svojom twitteri.

15.03.2023 16:06
Lobotka1 Foto:
Slovenský stredopoliar je v Serii A jednotkou v počte začatých protiútokov. V doterajšom priebehu sezóny stál na začiatku 40-ich z nich.
debata (3)

Defenzívny stredopoliar prišiel do Neapola v januári 2020 zo Celty Vigo a v tejto sezóne patrí k veľkým oporám suverénneho lídra Serie A.

Oznámenie o predĺžení kontraktu s dôležitým hráčom základnej zostavy prišlo pár hodín pred odvetným súbojom osemfinále Ligy majstrov, v ktorom v stredu večer Neapol hostí Frankfurt.

„Zlepšili sa mu podmienky a zároveň Stano získal pokoj na to, aby sa mohol sústrediť len a len na futbal,“ povedal pre Športweb Lobotkov manažér Branislav Jašurek.

Pôvodná Lobotkova zmluva mala platnosť do leta 2025. Jej predĺženie znamená, že v najbližších rokoch sa určite nemôže zopakovať Škriniarov scenár – čiže že by Slovák zmenil dres zadarmo.

„Na tejto dohode sme pracovali zhruba 7 až 8 mesiacov. Zmluva bola podpísaná už skôr, ako prišlo dnešné oznámenie. Mohlo to mať masívny vplyv na fanúšikov pred zápasom Ligy majstrov,“ dodal Jašurek.

V drese Neapola odohral v tomto ročníku 35 zápasov vo všetkých súťažiach – 27 v Serii A, 7 v Lige majstrov a 1 v Talianskom pohári. Výrazne sa zaslúžil o to, že tím trénera Luciana Spallettiho je blízko k zisku tretieho ligového titulu v histórii.

Slováci vo vyraďovacej fáze Ligy majstrov Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
Zaspomínajte si na slovenských futbalistov,...
3 debata chyba
Viac na túto tému: #SSC Neapol #Stanislav Lobotka