Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Ronaldo necháva každého zamestnanca podpísať zmluvu o smrti. V kontraktoch sú šialené bizarnosti

Chcete pracovať pre Cristiana Ronalda? Oplatí sa to, pretože mesačný plat kuchára, chyžnej či komorníka je 6000 eur. Plus všetky zaplatené výdavky. Ale...

12.03.2023 07:00
Cristiano Ronaldo Foto:
Cristiano Ronaldo.
debata (9)

Byť zamestnancom Cristiana Ronalda nie je vôbec ľahká úloha. Vstup do jeho vily znamená podpísanie zmluvy, ktorá obsahuje niektoré bizarné detaily.

Každý pracovník musí podpísať „zmluvu o smrti“, povinnosť nehovoriť nič o živote Portugalčana najmenej 70 rokov po jeho smrti. Pracovníci nesmú hovoriť o svojom pracovnom dni mimo jeho sídla.

Možno aj to je jeden z dôvodov, prečo Cristiano a jeho priateľka Georgina nevedia nájsť toho správneho šéfkuchára. Hoci plat je viac než lákavý, slávna dvojica stále hľadá skutočného kuchára, ktorý by uspokojil ich vysoké nároky.

Kráľovský apartmán Cristiana Ronalda v Rijáde Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Portugalská hviezda je ubytovaná v hoteli Four...

Jeho súkromný život sa stal témou záujmu Arabov po tom, čo futbalista prestúpil do Al-Nassr v zimnom období.

Zhruba tri mesiace po kroku, ktorý prekvapil celý futbalový svet, sa Saudi z európskej tlače dozvedeli menej známy detail súvisiaci so spôsobom interakcie Ronalda so svojimi zamestnancami.

Podľa nemeckého denníka Der Spiegel, citovaného arabskými médiami, Ronaldo aj Georgina Rodriguez alebo ich päť detí, so zamestnancami otvorene diskutujú o záležitostiach týkajúcich sa ich súkromného života a necítia potrebu pred nimi niečo skrývať.

Futbalista má totiž so všetkými svojimi zamestnancami, či už bodyguardmi, kuchármi alebo vodičmi, dohodu, podľa ktorej informácie súvisiace s Ronaldovým životom môžu byť odhalené až 70 rokov po jeho smrti.

Ak Ronaldovi zamestnanci nedodržia klauzulu v pracovnej zmluve, môže ich žalovať buď priamo futbalista, alebo jeho príbuzní.

Ronaldo dostal po prílete do Rijádu kráľovský apartmán, zložený zo 17 izieb na dvoch poschodiach luxusného hotela Four Seasons. V komplexe, ktorý stojí 300 000 eur mesačne, však CR7 býval len dva mesiace. Teraz je už vo svojom.

Georgina Rodriguezová v Rijáde Fotogaléria - 13 fotiek Všetky fotky
Georgina Rodriguezová žiarila na predstavovaní...
9 debata chyba
Viac na túto tému: #Cristiano Ronaldo