Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Hráčske zemetrasenie v Paríži. Kto majú byť noví spoluhráči Škriniara?

Radikálne zmeny v zostave a kádri. Tie sa podľa L'Equipe budú diať v tíme Paríž St. Germain, ktorého hráčom sa od 1. júla stane aj kapitán slovenskej futbalovej reprezentácie Milan Škriniar.

10.03.2023 21:00
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (8)

Klub financovaný katarskými petrodolármi po druhýkrát sa sebou vypadol už v osemfinále prestížnej Ligy majstrov. A práve tento európsky kolaps mal byť hlavným motívom k veľkým zmenám.

L'Equipe vymenoval spolu so Škriniarom osem nových mien, ktoré majú v lete prísť do metropoly Francúzska. Defenzívu má okrem Slováka posilniť aj španielsky reprezentačný obranca Pau Torres z Villarrealu.

Filip Lichý a Wouter Burger Čítajte viac Potešil trénera Weissa: Mladý Slovák nahradil gruzínske eso a nesklamal

Zvučnejšie mená však majú doraziť do ofenzívnych radov. Medzi nimi vyčnieva kanonier Neapola Victor Osimhen, strelec Benfiky Lisabon Goncalo Ramos alebo tvorca hry z Manchestru City, Portugalčan Bernardo Silva.

Tím trénera Christopha Galtiera sa nesústredí len na hviezdne mená, ale sleduje aj menej známych no o to pracovitejších futbalistov. Na zozname je aj Ibrahim Sangaré (PSV Eindhoven), Rayan Cherki (Lyon) a Manu Koné (Mönchengladbach).

02. Bazilej vs Slovan Čítajte viac Švajčiari po remíze vyplakávali: Milimetrová smola, strata vedenia, geniálny Weiss

Či sa však podarí Parížanom získať aspoň polovicu so spomínaných futbalistov je otázne. Napríklad taký Osimhen je v hľadáčiku mnohých veľkoklubov a rovnako tak aj útočník Ramos.

Podľa L'Equipe je jednou z najvyšší priorít aj predĺženie zmluvy s Lionelom Messi. Tomu skončí kontrakt s PSG na konci júna a zatiaľ nie je jasné, či povedú jeho kroky preč z Paríža.

Smútok hviezd PSG po vypadnutí v Lige majstrov Fotogaléria - 11 fotiek Všetky fotky
570 miliónov je trhová hodnota celých kádrov...
8 debata chyba
Viac na túto tému: #PSG #Paríž St. Germain #Ligue 1 #Milan Škriniar