Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Tragédia pre PSG: Neymara čaká operácia členka, sezóna sa pre neho skončila

Pre brazílskeho futbalistu Neymara sa prebiehajúca sezóna s veľkou pravdepodobnosťou skončila.

06.03.2023 19:36
Neymar. Foto:
Neymar.
debata

Útočníka Paríža St. Germain čaká v katarskej Dauhe operácia členka, ktorá ho vyradí z hry približne na tri až štyri mesiace. Informovala o tom agentúra AFP i francúzske médiá.

Neymar vynechá stredajšiu odvetu osemfinále Ligy majstrov proti Bayernu Mníchov, v ktorej sa bude francúzsky šampión snažiť zmazať manko po domácej prehre 0:1. Okrem toho bude chýbať parížskemu tímu aj v ďalšej časti sezóny domácej Ligue 1, v ktorej má obhajca titulu po 26. kole osembodový náskok pred Olympique Marseille.

Tridsaťjedenročný útočník si 19. februára v ligovom zápase proti OSC Lille zranil pravý členok. Pretrhnuté väzy utrpel v súboji s Benjaminom Andrem, ktorý ho fauloval. Neymara trápia problémy s členkom opakovane.

Predrag Spasič Čítajte viac Hrával za Real Madrid a aj tak je na dne. Hráč, o ktorom 20 rokov nikto nič netušil, zarába 400 eur a prosí o pomoc

Zranil sa aj na minuloročných MS v Katare v úvodnom stretnutí so Srbskom (2:0). Následne sa vrátil do zostavy „kanárikov“ až v osemfinálovom stretnutí s Kórejskou republikou (4:1).

"Neymar mal v uplynulých rokoch niekoľko zranení pravého členka. Po jeho poslednom vyvrtnutí 19. februára mu lekársky personál v Paríži odporučil operáciu väzov, aby sa predišlo veľkému riziku recidívy.

Všetci odborníci túto potrebu potvrdili. Operáciu vykonajú v najbližších dňoch v nemocnici Aspetar v Dauhe. Jeho návrat do tréningu sa očakáva o tri až štyri mesiace," informoval klub v tlačovej správe.

Načítavajú sa športové výsledky...
Ukrajinskí atléti, ktorí zahynuli pri invázii Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Jeden zahynul pri Kyjeve, ďalší pri obrane...
debata chyba
Viac na túto tému: #Neymar #Paríž St. Germain