Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Čakáme na teba, strašia Messiho. Na obchod jeho svokrovcov spustili paľbu

Dvojica ozbrojených mužov spustila vo štvrtok ráno v argentínskom Rosariu paľbu v supermarkete, ktorý vlastní rodina manželky argentínskeho futbalistu Lionela Messiho.

03.03.2023 08:03
Argentína Futbal streľba Messi odkaz Rosario Foto: ,
Stopy po streľbe na supermarkete Unico, ktorý vlastní rodina manželky argentínskeho futbalistu Lionela Messiho v argentínskom Rosariu.
debata

Podľa informácií agentúry AP sa pri incidente nikto nezranil, strelci však na mieste zanechali na kúsku kartónu odkaz so znením: „Messi, čakáme na teba“.

Dosiaľ nebolo zistené, prečo sa útočníci zamerali na supermarket Unico, ktorý vlastní rodina Messiho manželky Antonelly Roccuzzovej.

Starosta mesta Pablo Javkin sa ohradil voči úradom, ktoré podľa neho nie sú schopné obmedziť nárast násilia spojeného s drogami.

„Pochybujem o všetkých, dokonca aj o tých, ktorí nás majú chrániť,“ citovala Javkina agentúra AP.

Polícia uviedla, že dvaja muži na motocykli vystrelili v skorých ranných hodinách najmenej 12 rán a nechali odkaz: „Messi, čakáme na teba. Javkin je tiež obchodník s drogami, takže sa o teba nepostará.“

Supermarket sa nachádza v časti Rosaria, kde dochádza často k zločinom. Javkin uviedol, že na problémy v štvrti upozornil počas nedávnych stretnutí s predstaviteľmi orgánov činných v trestnom konaní, no tie neprijali žiadne opatrenia.

Messi často navštevuje rodné Rosario, kde vlastní dom na predmestí Funes.

Láska až za hrob. Antonela Roccuzzo a Leo Messi Fotogaléria - 17 fotiek Všetky fotky
Šťastná rodinka s priezviskom Messi po...
debata chyba
Viac na túto tému: #Lionel Messi #Antonela Roccuzzo