Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Rozprávka o marockých Beckhamovcoch sa končí. Žena hviezdy PSG chce rozvod

Pred tromi mesiacmi bol hrdinom marockej futbalovej reprezentácie, ktorá na MS v Katare obsadila 4. miesto. Teraz dostáva marocký obranca a hviezda Paríža St. Germain Achraf Hakimi od života jednu ranu za druhou.

02.03.2023 14:30
Achraf Hakimi, Hiba Abouková Foto:
Achraf Hakimi a Hiba Abouková.
debata (2)

Len pred dvoma dňami bol Hakimi obvinený zo sexuálneho napadnutia v čase, keď jeho manželka Hiba Abouková a ich dve deti boli na dovolenke.

Podľa francúzskych médií mal obranca PSG údajne znásilniť 23-ročnú ženu, keď ju pozval do svojho domu vo Francúzsku. Jeho právnik Fanny Colin pre Le Parisien uviedol, že Hakimi je nevinný a obvinenia sú falošné.

Lionel Messi Čítajte viac Messi sa buchol po vrecku. Celému tímu Argentíny pripravil unikátny darček

Vo štvrtok portál elcierredigital.com zase informoval, že po piatich rokoch sa schyľuje k rozvodu Aboukovej a Hakimiho. Krásna španielska herečka mala uvažovať o rozvode už dlhšie. Situácia mala eskalovať práve po prevalení údajného znásilnenia zo strany jej manžela.

Podľa portálu majú byť hlavným dôvodom ich rozchodu rozdielne názory na život. Abouková má 36 rokov a údajne chce viesť pokojný rodinný život s dvoma deťmi. Na druhej strane o dvanásť rokov mladší Hakimi si chce ešte užívať párty a nočný život.

Dvojica už nezdieľa spoločné fotografie na sociálnych sieťach od októbra minulého roka. Na verejnosti bola spolu ešte vlani v máji na filmovom festivale v Cannes. Hakimi sa s Aboukovou v minulosti často objavoval na spoločenských akciách. Aj preto bol tento pár médiami označovaný za marockých Beckhamovcov.

Marockí Beckhamovci: Achraf Hakimi a Hiba Abouková Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
Achraf Hakimi, Hiba Abouková. Spoznajte slávny...
2 debata chyba
Viac na túto tému: #Paríž St. Germain #Achraf Hakimi #MS v katare #Hiba Abouková #marocká futbalová reprezentácia