Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Najväčší klamár a herec histórie? Verím, že Škriniar taký nie je, vraví známy taliansky novinár

Spomínate si, že by v minulosti odišiel z Interu hráč podobného kalibru zadarmo?

Veru, neviem, kedy naposledy prišiel Inter o takého dobrého futbalistu – navyše s kapitánskou pásku – bez akejkoľvek náhrady. Ale pamätám si, koľko toxicity spôsobil odchod Brazílčana Ronalda v roku 2002. Mnohí fanúšikovia na to dodnes nezabudli. Teraz je na Škriniarovi, aby sa rozhodol, aký odkaz zanechá v Interi.

Zaujímavosti o Paríži St. Germain Fotogaléria - 12 fotiek Všetky fotky
Vo Francúzsku patrí k najmladším
Paríž St....

Osvedčí sa v Paríži?

Niet pochýb o tom, že s ním počítajú v základnej zostave. Na pravej strane trojčlennej obrany s Marquinhosom v strede alebo dokonca úplne v strede, ako hral aj v Interi. V Paríži St. Germain je aj Maročan Achraf Hakimi, s ktorým hrali spolu aj v Taliansku, hádam opäť nadviažu na skvelé partnerstvo.

Je niečo, čo mu v Paríži v porovnaní s Interom nikdy nedajú?

Jedna vec, ktorú Škriniar musí pochopiť, je, že v PSG nebude hviezdou a ani kľúčovým hráčom. Minimálne na začiatku bude len jedným z kádra. Musí sa prispôsobiť mužstvu, naopak to nepôjde. V Interi bol ústrednou postavou a tréneri Conte aj Inzaghi nastavili obrannú líniu tak, aby z neho dostali to najlepšie.

Toto sa v v Paríži nikdy nestane. Je dôležité, aby to vedel, kým odíde. Ak to nakoniec fungovať nebude, môže urobiť to, čo Romelu Lukaku. Požiadať o návrat do Interu. V tom prípade by však mal vziať so sebou aj Hakimiho (úsmev).

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar