Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Pokračovanie článku: Najväčší klamár a herec histórie? Verím, že Škriniar taký nie je, vraví známy taliansky novinár

Hnevá sa vedenie Interu na Škriniara?

Treba povedať, že ani jeho správanie v posledných týždňoch nebolo hodné kapitána Interu. Načasovanie rozhovoru jeho agenta o tejto záležitosti v talianskej televízii, keď sa mužstvo pripravovalo na zápas s Empoli, bolo veľmi hlúpe. A to, čo sa udialo uplynulý víkend, bol zasa cirkus.

Bol som sklamaný, keď som v slovenských médiách (na oficiálnom portáli SFZ, pozn. red.) videl informáciu o tom, že sa Škriniar dohodol s PSG. Tieto citácie síce následne rýchlo zmizli a aj Škriniar s Interom popreli, že by sa nejaký rozhovor uskutočnil, ale škoda bola napáchaná.

Takéto správanie sa od Škriniara veru nečakalo – niekým tu predsa bol a ľudia si ho vážia. Myslím si, že neskôr, keď zostarne, bude tieto veci ľutovať. Všetci totiž dospievame.

Príde o kapitánsku pásku?

O tom niet pochýb. Nie je šanca, že si ju v Interi ešte niekedy navlečie na rukáv. Najmä teraz, keď Lautaro Martínez ukázal, že je viac ako hodný byť kapitánom.

Nehrozí, že stratí aj miesto v základnej zostave Interu?

V tejto chvíli si nemyslím, že bude hrať. Dramatická nálada uplynulých týždňov sa najprv musí upokojiť. Potom má Škriniar dve možnosti: buď bude trucovať a zostane naštvaný a tým úplne zničí svoje dedičstvo v Interi – tak, ako to urobil Mauro Icardi.

Alebo bude Milanom Škriniarom, do ktorého sa Inter zamiloval. Z posledných mesiacov v čierno-modrom drese by mal vyťažiť to najlepšie. Vydať zo seba všetko. Tak, aby odišiel s dôstojnosťou a úctou. V podstate by tak robil to, čo celý čas v Interi, okrem posledných troch týždňov.

Odpustia mu fanúšikovia?

Momentálne zúria. Bodka. Ich trpezlivosť však úplne došla predovšetkým smerom k majiteľom. Tí nemôžu investovať, klub je nútený vyrábať zisk na hráčskom trhu tri prestupové obdobia za sebou. Správanie sa Škriniara i vedenia bolo to posledné, čo od klubu aj od hráča očakávali.

Ak však bude Škriniar tvrdo pracovať, dá zo seba všetko a Interu v tejto sezóne pomôže vyhrať jednu alebo dve trofeje, môže sa vzťah napraviť či neutralizovať. Potom by sa s Milanom mohli rozlúčiť s rešpektom a nie s vedomím, že Škriniar s fanúšikmi nekomunikuje a chce odísť zadným vchodom.

© Autorské práva vyhradené

3 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar