Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Príde o pas a dostane sledovací náramok. Alves zo Španielska neunikne

Brazílsky futbalista Dani Alves súhlasil, že odovzdá svoj pas a bude nosiť sledovacie zariadenie, keď ho prepustia na slobodu.

01.02.2023 16:51
Dani Alves Foto: ,
Dani Alves v roku 2021 v drese Brazílie.
debata

Bývalého hráča Barcelony zadržala španielska polícia za údajné sexuálne napadnutie ženy v Barcelone. K skutku malo dôjsť 31. decembra.

Alvesa predbežne zadržali v januári a sudca nariadil väzenie bez možnosti prepustenia na kauciu po tom, ako analyzoval počiatočné vyšetrovanie úradov a vypočul si výpovede Brazílčana, údajnej obete a svedka.

Sexuálne napadnutie má v španielskom trestnom poriadku široký rozsah, môže znamenať všetko od sexuálneho obťažovania až po znásilnenie. V prípade dokázania viny môže byť maximálny trest 15 rokov.

Nové posily Slovana Bratislava. Čítajte viac Na Slovákov nestavil. Slovan predstavil troch nových cudzincov

V odvolaní sa podľa agentúry AP uvádza, že Alves zaplatí kauciu vo výške stanovenej sudcom a okrem toho odovzdá svoje cestovné doklady. Jeho právnici uviedli, že v jej výpovedi sa vyskytli nezrovnalosti, keď povedala, že sa ho bála.

Bezpečnostné kamery ukázali, že sa s priateľmi zabávala. Alves najprv popieral, že by ju poznal, ale neskôr priznal. Obvinená sa údajne vzdala práva požadovať od Brazílčana finančné odškodnenie, ak bude nakoniec uznaný za vinného.

Milan Škriniar Čítajte viac Škriniarove trampoty sa začínajú. Zostal na tribúne, skalní Interu mu poslali tvrdý odkaz

Mexický klub UNAM Pumas s ním po zistení informácií ukončil zmluvu. Tridsaťdeväťročný obranca pôsobil v Barcelone v rokoch 2008–2016 i v sezóne 2021/22. Počas svojej úspešnej kariéry obliekal aj dresy FC Sevilla, Juventusu Turín, Paríža Saint-Germain či brazílskych tímov Esporte Clube Bahia a FC Sao Paulo.

S Barcou triumfoval trikrát v Lige majstrov a so Sevillou má na konte dve víťazstva v niekdajšom Pohári UEFA. V španielskej lige získal šesť titulov s Barcou, dva pridal s PSG v Ligue 1 a s Juventusom triumfoval raz v lige na Apeninskom polostrove. V brazílskej reprezentácii odohral 126 stretnutí a dvakrát s ňou získal titul na Copa America.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #fc barcelona #znásilnenie #Dani Alves