Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Kráska z Hollywoodu a Premier League? Herečka by rada investovala

Držiteľka Oscara za stvárnenie June Carterovej vo filme Walk the Line, Reese Witherspoonová, vyjadrila ambíciu investovať do anglického futbalového klubu Arsenal FC.

01.02.2023 10:30
Reese Witherspoonová Foto:
Držiteľka Oscara Reese Witherspoonová.
debata

Witherspoonová, známa tiež z trilógie Pravá blondýnka, nie je v súvislosti s investovaním do futbalu žiadny nováčik. V USA už vlastní podiel v klube Major League Soccer Nashville SC.

V talkshow „One Show“ hovorila aj o tom, či by si vedela predstaviť vložiť peniaze do futbalového klubu anglickej Premier League. „Ak bude v Arsenale priestor, všetci, vrátane mojich synov, by boli naozaj nadšení. Je to náš obľúbený tím,“ uviedla Witherspoonová.

Nič síce nenasvedčuje tomu, že by jej krajan, americký miliardár Stan Kroenke, bol ochotný prepustiť časť podielu vo svojom klube. Napriek tomu by si herečka vychutnala príležitosť ísť v stopách hereckých kolegov Ryana Reynoldsa a Roba McElhenneyho.

Táto dvojica sa vlani rozhodla vstúpiť do treťoligového Wrexhamu a cez víkend sledovala vystúpenie svojho tímu v 4. kole anglického FA Cupu proti Sheffieldu United (3:3).

Witherspoonová v súčasnosti propaguje svoj novým film „Your Place or Mine“, v ktorom si zahrala po boku Ashtona Kutchera. Aj on poškuľuje po investícii do futbalu. „Som veľkým fanúšikom amerického futbalu, ale sledujem aj Premier League. Pred pár týždňami som bol veľmi blízko do jedného z klubov,“ uviedol Kutcher.

© Autorské práva vyhradené

debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Reese Witherspoon #Premier League #Arsenal FC