Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov podcast Výsledky výsledky

Šejk letel do Milána zbytočne, lebo Milana nedostal. Škriniar odíde až v lete

Prezident francúzskeho futbalového klubu Paríž St. Germain Nasser Al-Khelaifi bol dnes v Taliansku, kde sa snažil ihneď získať obrancu Interu Milana Škriniara.

31.01.2023 12:56 , aktualizované: 14:40
Nasser Al-Khelaifi. Foto:
Nasser Al-Khelaifi, majiteľ PSG.
debata (3)

Informovali o tom francúzske noviny L'Equipe, ktoré tvrdia, že francúzsky klub bol ochotný zvýšiť svoju ponuku na 15 miliónov eur plus ďalších päť miliónov eur v bonusoch, ak by dostal 27-ročného slovenského obrancu už v januárovom prestupovom okne.

Médiá pripomínajú, že zatiaľ všetky ponuky zo strany PSG na podpísanie Škriniara, ktoré tento mesiac dorazili do Milána, Inter odmietol. A zdá sa, že pohrdol aj tou poslednou, kebo podľa posledných správ sa oba kluby nedohodli a Škriniar odíde do Paríža až v lete.

Zadarmo.

L'Equipe v utorok doobeda tvrdil, že Parížania chceli priviesť rodáka zo Žiaru nad Hronom ihneď. Pritom na konci sezóny by ho mohli mať zadarmo, keďže bývalému obrancovi Žiliny, či Sampdorie Janov, na San Sire vyprší kontrakt. Museli však zaplatiť a to, čo núkali, sa Interu zdalo málo.

Milan Škriniar Čítajte viac Koniec dohadom. Škriniar sa stane hráčom Paríža St. Germain

Dnes je posledný deň zimného prestupového obdobia a PSG údajne urobil posledný pokus, uvádzajú francúzske noviny. V tejto chvíli to vyzerá tak, že Škriniar odíde až v lete.

Podľa L’Equipe prezident PSG Al-Khelaifi osobne odcestoval do Talianska. Podľa renomovaného talianskeho novinára Fabrizia Romana z dohody o januárovom prestupe definitívne vzišlo.

„Paríž nikdy neponúkol viac ako desať miliónov eur, aby došlo k prestupu, Inter chcel dvadsať. Žiadna dohoda, rokovanie stroskotali, prestúpi v júni a zadarmo,“ napísal na twitteri.

Dôvodom však neboli iba peniaze. Inter sa odmietol svojej slovenskej hviezdy vzdať, pretože nemá náhradu.

V drese „nerazzurri“ odohral vo všetkých súťažiach 242 zápasov, strelil jedenásť gólov a pridal päť asistencií. S Interom získal v sezóne 2020/21 titul, v uplynulej sezóne Taliansky pohár a dvakrát sa tešil z triumfu v Superpohári. V národnom drese odohral 54 zápasov a strelil tri góly.

V Paríži St. Germain si môže zahrať s hviezdami ako Lionel Messi, Kylian Mbappé, či Neymar.

Platy futbalistov Paríž St. Germain + Škriniar Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
1. Kylian Mbappé - 72 000 000 eur
3 debata chyba
Viac na túto tému: #Inter Miláno #Milan Škriniar