Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda EURO 2024 EURO 2024 Výsledky výsledky

Koniec dohadom. Škriniar sa stane hráčom Paríža St. Germain

Mesiacom špekulácii ohľadom budúcnosti kapitána slovenskej reprezentácie Milana Škriniara je koniec. Hviezdny obranca sa s Parížom St. Germain dohodol a od leta sa s istotou stane spoluhráčom hviezd ako je Kylian Mbappé či Neymar.

29.01.2023 10:23
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (1)

Dohodu medzi Parížom a Škriniarom potvrdil renomovaný taliansky novinár Fabrizio Romano. Podľa neho zmení Slovak dres určite v júni, no PSG sa ho pokúsi získať do svojich radov ešte počas zimného prestupového obdobia.

Jeho prípadný januárový odchod je závislí od finančnej dohody medzi Interom Miláno a PSG. Podľa talianskych médií už francúzsky klub ponúkol za Škriniara 10 miliónov eur, no Taliani majú žiadať dvojnásobok.

Škriniar sa mal údajne na podmienkach zmluvy s Parížom dohodnúť už v lete minulého roka, no Inter jeho snahu o zmenu dresu zablokoval a robí tak doteraz.

Milan Škriniar Čítajte viac Škriniar má štyri dni: 20 miliónov, alebo nič, znie z Interu

Paríž St. Germain má aktuálne problémy so strednými obrancami, keďže Presnel Kimpembe a Dainlo Pereira sú podľa goal.com mimo vrcholovej formy.

Škriniar by mal podľa medializovaných informácii zarábať v Paríži ročne deväť miliónov eur. Kam by ho tento príjem zaradil v hierarchií milionárov z Paríža sa dozviete v nasledujúcom rebríčku:

Platy futbalistov Paríž St. Germain + Škriniar Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
1. Kylian Mbappé - 72 000 000 eur

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain #Ligue 1 #Milan Škriniar