Hľadať
Denný / nočný režim
Sledujte nás
Pravda Pravda Domov MS v hokeji Výsledky výsledky

Koniec dohadom. Škriniar sa stane hráčom Paríža St. Germain

Mesiacom špekulácii ohľadom budúcnosti kapitána slovenskej reprezentácie Milana Škriniara je koniec. Hviezdny obranca sa s Parížom St. Germain dohodol a od leta sa s istotou stane spoluhráčom hviezd ako je Kylian Mbappé či Neymar.

29.01.2023 10:23
Milan Škriniar Foto:
Milan Škriniar.
debata (1)

Dohodu medzi Parížom a Škriniarom potvrdil renomovaný taliansky novinár Fabrizio Romano. Podľa neho zmení Slovak dres určite v júni, no PSG sa ho pokúsi získať do svojich radov ešte počas zimného prestupového obdobia.

Jeho prípadný januárový odchod je závislí od finančnej dohody medzi Interom Miláno a PSG. Podľa talianskych médií už francúzsky klub ponúkol za Škriniara 10 miliónov eur, no Taliani majú žiadať dvojnásobok.

Škriniar sa mal údajne na podmienkach zmluvy s Parížom dohodnúť už v lete minulého roka, no Inter jeho snahu o zmenu dresu zablokoval a robí tak doteraz.

Milan Škriniar Čítajte viac Škriniar má štyri dni: 20 miliónov, alebo nič, znie z Interu

Paríž St. Germain má aktuálne problémy so strednými obrancami, keďže Presnel Kimpembe a Dainlo Pereira sú podľa goal.com mimo vrcholovej formy.

Škriniar by mal podľa medializovaných informácii zarábať v Paríži ročne deväť miliónov eur. Kam by ho tento príjem zaradil v hierarchií milionárov z Paríža sa dozviete v nasledujúcom rebríčku:

Platy futbalistov Paríž St. Germain + Škriniar Fotogaléria - 16 fotiek Všetky fotky
1. Kylian Mbappé - 72 000 000 eur

© Autorské práva vyhradené

1 debata chyba
Viac na túto tému: #futbal #Paríž St. Germain #Ligue 1 #Milan Škriniar